CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Muszę brać, bo zwiększa szansę i żeby w każdym cyklu była owulacja. Wczoraj miałam pęknięcie pęcherzyka, bo czułam jakby mi jajniki rozrywało.Przytulanki z mężem były, ale nie wiem czy to nie za późno, bo czytałam że najpewniej jest dzień przed owulką się starać. Dzisiaj idę na monitoring i zapytam się ile razy można brać te leki.

Ewa30 właściwie dlaczego bierzesz clo jeśli u ciebie jest wszystko ok. Miałaś robiony monitoring? Jeżeli twoje pęcherzyki dojrzewają i pękają to po co brać clo? Nie musisz .

Witam ja na którymś z forum przeczytałam że każda kobieta może przejść tylko dziewięć stymulacji w życiu ponieważ każda wyczerpuje rezerwy jajeczek . Nie wiem czy to prawda być może nie pytałam gin ale na następnej wizycie zapytam. Dziewczyny trzeba mieć nadzieję że się uda i każda z nas starających się będzie tulić swojego bobaska .Trzymam kciuki za wszystkie i za siebie też.

pytam, bo u nas też są problemy po stronie męża. ale wynik testosteronu jest ok, więc nawet za bardzo u nas nie ma leczenia...
życzę udanej kuracji!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja-dwisia mój mąż bierze Proviron na podniesienie testosteronu, a dlaczego pytasz?
Asiunia owulacja występuje 14 dni przed @ także powinna być w 14-16dc, ale najlepiej robić testy owulacyjne. Dla mnie ich wynik potwierdza owulację.

a może ktoś wie, kiedy powinnam mieć owulkę przy cyklach 28-30 dniowych, i po clo od 3 do 8 dc.

cześć Dziewczyny, fajnie,że założyłyście nowy wątek, zaglądałam do Was, a tamten strasznie długo się przewijał :)

Ewa, jeśli mogę zapytać, jakie leki bierze Twój Mąż?

a jakby co, to zapraszamy też do wątku Starające się :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też czekam już 1,5 roku, ale u mnie nie było aż takich problemów. Niby było wszystko ok, a clo przyjmuję żeby każdy cykl był szansą na ciążę, bo jak lekarz mówił kobieta ma owulację do 7 razy w roku. Podczas wszystkich badań okazało się, że z mężem jest większy problem niż ze mną, ale teraz on też przyjmuje leki. Tylko, że już tracę nadzieję. Może ktoś wie ile cykli można stymulować clo?

Hej dla przypomnienia napiszę że ja z mężem staramy się o dzidzie 1,5roku. Podczas badań okazało się że moje pęcherzyki nie pękają(są zbyt małe).Gin poradziła aby zastosować clo .I tak oto jest to mój pierwszy cykl z samym clo bez zastrzyku . Po kuracji urosły mi dwa ładne pęcherzyki poprzytulaliśmy się z mężem a teraz zostało czekanie.

Nie widziałam tam żadnych reklam. Zobaczymy czy reszta dziewczyn dołączy. Piszcie co u Was? U mnie dzisiaj dwie kreski, ale na teście owulacyjmym i znowu mąż jest w pracy. Nie wiem co będzie, ale chyba znowu stracony miesiąc.

cześć dziewczyny fajnie ewa30 że znowu zaczęłaś ten wątek wszystkie inne ze sprzedażą leków zostały zablokowane i nasz również ale na szczęście dalej możemy kontynuować zmagania o upragnione dwie kreseczki na teście ciążowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może dlatego,że były ogłoszenia ze sprzedażą tego leku, ostatnio była jakaś afera o nielegalny obrót lekami na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (7 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...