CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

No to w takim razie i mi przypadło założenie nowego wątku :)
Ostatni cykl przed inseminacją udany :)

Powodzenia! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)

Aniu ja wizyte mam jutro :) o 16:00 :) Jak zobaczę tą małą bijąca pikawkę, to wtedy się przenosze :) Bo dopóki jej nie widziałam, to nie wierzę :)
I strasznie się denerwuję :(

Droga Olimpio dlaczego Ty jeszcze nie z nami we wrześniowych?
Kiedy wizyta u gina?U mnie za tydzien,idę na to ważne USG.

ja tez chce login i hasło :) dajcie, dajcie :)

Dziekuje Iwonus:-)

Julek - jest faktycznie jak taka slodycz do zjedzenia:-)) i wycalowania kazdego cm jego cialka;-))

Stokrotko dziękuje:*
Ślicznie ci w ciązy -widać że środku dwóch,silnych facetów siedzi:D
I wcale nie masz jakiegoś mega dużego brzuszka:)
A julek jest do schrupania-cudny!!!!:)

Podbijam -bo nigdy nie pamiętam ;p Podrzuci mi ktoś-może być wiadomością prywatną to już na zawsze będę miała;D -login i hasło do poczty;)

Hej dziewczyny. A jak podejrzeć? Jaki login i gdzie to konto pocztowe?

Aniu to sa 2 dzidziusie:P wygladaja prawie tak samo:P a dziękuje za komplement:-)

wyglądasz kwitnąco:) dzidziuś śliczny:)

u mnie juz tez.. nie podpisalam sie tam,ale to ja jakby cos i nasze blizniaki:-))

clostylbegyt123 u mnie wchodzi

Nie boj sie Kochana.. ucze sie nie brac wszystkiego do siebie.. bo bym zwiariowala.. ja i tak sie za bardzo wszystkim przejmuje ale odkad jestem w ciazy nie szukam u siebie roznych dolegliwosci..nie doszukuje sie.. tak samo jak dzieci... co ja sie nasluchalam o roznych przypadkach..niektore bardzo bardzo przykre i bolesne..ale wierze,ze skoro Bog dal nam te dwie istotki to zrobi wszystko by z nami byly..i oby byly zdrowe..

haslo nie pasuje:(

U mnie w ciąży nic nie wykryto, i to dziwne było, bo ponoć takie wady można w ciąży odkryć.. na usg w 22 tyg lekarz oglądał serduszko ponad 20min i nie wiem czy coś zauważył, w każdym razie nic nie powiedział.. u nas dzień po porodzie pojawił się głośny szmer.. w dniu porodu nie był słyszalny i nie było po Julku widać wady- mały dostał 10ptk apgar, ale jak byliśmy teraz w szpitalu to były mamy u których wadę wykryto w ciąży, a i takie gdzie dowiedziały się o wadzie wrodzonej jak dziecko miało 2 lata.. nie piszę tu o tych bardzo poważnych wadach zagrażających od razu życiu, tylko o tzw dziurkach, a też nie każdą dziurkę trzeba operować, u nas akurat była duża i w trudnym miejscu..
Ale Ty tylko sobie niczego nie wkręcaj

Aniu - ciesze sie,ze z Julkiem wszystko oki..:-) a powiedz mi,czy w trakcie ciazy wiedziano juz,ze maly bedzie mial chore serduszko,czy to wyszlo po porodzie? przperaszma,ze o to pytam, ale nie pamietam juz..byc mzoe byla o tym rozmowa..

ja tez bym mogla wrzucic fotki mojego brzucholka i dzieci ale nie pamietam adresu i hasla:(((

Stokrotko cieszę się, że wszystko dobrze z maluszkami:)
Ja tez po cichu liczyłam na córcię, a teraz bym Julka nie zamieniła na żadną dziewczynkę..
My wczoraj byliśmy na kontroli serduszka po 4 tyg od operacji.. jej już 4 tyg czas leci szybko.. Z Julim jest wszystko dobrze serduszko ładnie się kurczy, nic nie przecieka, powoli się normuje wielkość lewej komory i przedsionka.. obniżono nam dawkę jednego z leków.. Julek tam fikał i śmiał do najładniejszych studentek, bo wczoraj dr miał studentów na oddziale i spytał czy mogą Julka obejrzeć..
Jestem bardzo szczęśliwa:) w ogóle to może zaraz wrzucę fotkę na maila
pozdrawiamy,

Sktokrotko, imiona śliczne wybraliście :)

to powiadasz, że według lekarzy zapowiada Ci się dwóch łobuziaków? :) oj będziesz miała ręcę pełne roboty ;)

ale najważniejsze, że Maluszki są zdrowe :)

a u Nas bez zmian, teraz czekamy grzecznie na kolejne wizyty - mamy dopiero 18.03 w gamecie i u mojego endo :/

Hubert i Norbert:-)

dla mnie tez wsio rbya czy parka,czy dwie dziewczynki czy dwoch chlopcow..wazne by byly zdrowe:-))

hehe, no jak my sie doczekamy, to znając mnie, pewnie też będe chciała latać co chwile podglądać co i jak :P
A jakie imionka?

Super wiadomość stokrotka,dzieci zdrowo się rozwijają,to najważniejsze,nie ważne czy to będzie parka,czy dwóch chłopaków.
Mi wróżba z obrączki przepowiedziała że będę miała dwie córki,jak widać mam synka,a 3-trzeciego nie planuję no chyba że teraz urodzę znów synka,ale na dwie córki to napewno się nie zapowiada,ale za to dwie wróżki wywróżyły dwóch synów,a znając moje szczęście do facetów(wychowałam się z tatą,mam brata,teraz dwóch facetów w domu,w pracy same chłopy były:))to pewnie będzie synek.Z jednej strony fajnie bo Mati się ucieszy,chociaż siostrę też chce mieć:)Dla mnie to nie ważne,aby było zdrowe!

Za tydzień w czwartek idę do gina,ma zrobić pomiary i sprawdzić czy wszystko się wykształciło ładnie,ale szczerze to nie wiem czy to zrobi dokładnie bo tutaj to robi genetyk,po to żeby kasę wziąść,w dodatku oddalony od mojej miejscowości o jakieś 30 km.

Asiu za tydzien w sr znowu je podejrzymy:-)) dobrze mi z tym,ze moge je co 2 tyg podgladac..no w tym wypadku co tydzien..ale ogolnie co 2:-)

mamy imionka wybrane..mam nadzieje,ze nasze typy sie juz nie zmienia:-)

Inne tematy z forum

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...