CONTRA BOYS - "Od kołyski aż po grób"
Znalazłem w necie takiego newsa:
CONTRA BOYS - "Od kołyski aż po grób" - drugi materiał tego znanego i lubianego zespołu z Wrocławia. Tym razem prezentuje nam się w 11 utworach. W dwóch utworach wspomagają chłopaki z THE GITS (Lublin) a także w dwóch kolejnych chłopaki z LUMPEX’75 (Gdańsk). Na płycie mamy nagrane muzycznie dwa cowery: BLONDI oraz AGNOSTIC FRONT. Płyta wydana jako 6stronicowy digipack z 8 stronicową książeczką.
Planowane wydanie to: koniec maja 2007!
Cena płyty: 30 zł + KP - zapraszam na www.olifant.com.pl
Utwory:
1.Rudy Władek
2.Od kołyski aż po grób
3.Szlugi, wóda, gołe baby
4.Biało-zielono zawsze w Gdańsku jest
5.Maria
6.Motor Gol
7.Nosił wilk razy kilka
8.Chcę dowiedzieć się
9.Szary dzień
10.Czas zapłaty
11.Siedem dziewcząt
Bonus: Teledysk! - Nosił wilk razy kilka
Czy ktoś słyszał ten utwór "Biało-zielono zawsze w Gdańsku jest "? Contra Boys to zespół z Wrocławia. Mam ich pierwszą płytą. Rewelacyjna muzyka kibicowska.
Plyte dostalem w prezencie. z*******y prezent dla mężą, chlopaka, kibica z Gdańska!!!
CONTRA BOYS - "Od kołyski aż po grób" - drugi materiał tego znanego i lubianego zespołu z Wrocławia. Tym razem prezentuje nam się w 11 utworach. W dwóch utworach wspomagają chłopaki z THE GITS (Lublin) a także w dwóch kolejnych chłopaki z LUMPEX’75 (Gdańsk). Na płycie mamy nagrane muzycznie dwa cowery: BLONDI oraz AGNOSTIC FRONT. Płyta wydana jako 6stronicowy digipack z 8 stronicową książeczką.
Planowane wydanie to: koniec maja 2007!
Cena płyty: 30 zł + KP - zapraszam na www.olifant.com.pl
Utwory:
1.Rudy Władek
2.Od kołyski aż po grób
3.Szlugi, wóda, gołe baby
4.Biało-zielono zawsze w Gdańsku jest
5.Maria
6.Motor Gol
7.Nosił wilk razy kilka
8.Chcę dowiedzieć się
9.Szary dzień
10.Czas zapłaty
11.Siedem dziewcząt
Bonus: Teledysk! - Nosił wilk razy kilka
Czy ktoś słyszał ten utwór "Biało-zielono zawsze w Gdańsku jest "? Contra Boys to zespół z Wrocławia. Mam ich pierwszą płytą. Rewelacyjna muzyka kibicowska.
Plyte dostalem w prezencie. z*******y prezent dla mężą, chlopaka, kibica z Gdańska!!!