Mega zadowolenie (1) Czytając wszystkie komentarze zastanawiam się czy jadłam w tej samej... aneta Masakra!!! (1) Nigdy nie widziałam i nie jadłam gorszej pizzy! Właściwie to nawet nie... Justyna YYYYY (1) to się w ogóle nie powinno nazywać restauracją tylko fastfoodem ... Frytki za... Sebastian
nie polecam (1) zamówienie złożone o godzinie 19, pizza przyszła o godzinie 21.30 bez sosów... Sebastian Dramat (1) Dałem im chyba 3 szansę. Pizza przyjechała znowu zimna, dodatkowego sera nie... Grzegorz Nie polecam!! Omijajcie szerokim łukiem (2) Korzystaliśmy z mężem z dostawy zestawów obiadowych. Po pierwsze spóźniono... Ona Beznadzieja (1) Najgorsza pizza jaką jadłam chyba że chcesz sie napchać to wtedy tak bo jest... . Dla szanujących się klientów NIE POLECAM! (1) Byłam wielokrotnie klientką Cooltowej ale czas oczekiwania (gdzie mieszkam na... Ewelina Brak szacunku dla klientów (1) Jestem stałą klientką korzystającą z oferty z dostawą w trakcie pracy. Nie... Urszula Nie polecam (1) Pierwszy i ostatni raz. Prawie 2h godziny czekania! Gdyby jeszcze jedzenie... Andzia coraz gorzej (1) Na początku było smacznie i ceowo przystępnie po kilku dniach nagle 10... muhomoreq Nie polecam (1) Zamówiłam sałatkę grecką ( z cyt" bukiet sałat, ser feta, czarne oliwki,... Agata Ochyda (1) Zamówienia przez telefon. Makaron i sałatkę dla koleżanki. Skupie się na... Monika Pyszne burgery!!! (1) Bardzo dobre mięsko w burgerze jak i reszta! Pyszne sosy! Miła obsługa i... Ola Bardzo dobra pizza (1) Zamówiliśmy dziś pierwszy raz. Carbonare i Capriciose. Nie wiedząc co nas... Aga i spółka Lekko półśrednio. (1) Był czas, że kupowałem tu pizze często... Był taki czas. Ostatnio kolega... Critter Burger zjadliwy ale to już nie to samo.. (1) Wiele razy zamawiałem burgery w tej restauracji ze względu na to , że... Mark :) (1) Jestem z nimi od otwarcia, nic Sie nie zmienilo dalej jest pysznie i milo :)... Seba Nie ma lepszej pizzy w Gdańsku (1) Testowałem tu same XXL wiec wg mnie, a zamawiałem w wielu pizzeriach... 49/4 stały klient ;) Obsługa jest bardzo ważna... (1) Jedzenie takie sobie, a obsługa... brak mi słów na poziom obsługi... Miałam... Klara