COSINUS SZKOLA POLICEALNA TECH. MASAZYSTA

Witam, czy ktos chodzil do Cosinusa w Gdyni na technik masazysta? Jesli tak jakie wrażenia, jaki poziom nauczania itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ooo, a to mają oni taki kierunek w Gdyni? bo chyba kiedyś nie było. przynajmniej za moich czasów nie kojarzę. ale spoko że coś tam wprowadzają.

Nie, ale byłam w ŻAKu i mogę Ci potwierdzić, że dobrze przygotowują do egzaminu. Zależy im na zdawalności, więc się przykładają. Jestem zadowolona, bo teraz pracuje w zawodzie i moge się dalej rozwijać. Nie wiem jakie warunki proponują inne szkoły, ale to ŻAKa warto pojsc

Ja mogę tylko powiedzieć, że warto zapoznać się z ofertami "bezpłatnych" szkół. Bo okazuje się, że wiele z nich ma tzw. kary finansowe za frekwencję, " jednorazowe " opłaty za materiały , czy każdorazowe podejście po egzaminu. Jestem po nauczce z novej, później trafiłam do cosinusa gdzie nie spotkały mnie dodatkowe "kwiatki", nawet notatki dają. Warto przejść się po szkołach i dokładnie dopytać o brak opłat no i przede wszystkim zapytać o ilość zajęć teoretycznych względem praktycznych. Z tego jestem mega zadowolona! Teoria nie do tyle co praktyka.

Dokładnie! Większość szkół policealnych pobiera opłaty, albo trzeba płacić kary przy rezygnacji. Z mojej strony mogę polecić Cosinusa - to pierwsza i jedyna szkoła, która mnie nie oszukała i była przez cały okres nauki bezpłatna!

W Krakowie bardzo wysoki poziom, podejrzewam, że w Gdańsku też. Super wyposażone sale praktyczne, kadra wspaniała. Trafiłam na fajną grupę, wszyscy zdaliśmy kwalifikacje, polecam

Ja chodziłam w Krakowie, jestem niedawno po egzaminach państwowych. wysoki poziom nauczania i dobrej jakości sprzęt. fajnie że zanim jest praktyka to jest solidne przygotowanie merytoryczne np. z budowy ciała itp. miłe zaskoczenie ofertą dodatkowych godzin stricte pod egzamin OKE gratis dla każdego.

Potwierdzam. Szkoła cosinus w Krakowie bardzo dobrze przygotowuje swoich uczniów do egzaminu z OKE. Do tego jest w całości darmowa.

Ja zaczęłam teraz ten kierunek, zapowiada się bardzo ciekawie. Pracownia jest porządnie wyposażona, nauczyciele bardzo zaangażowani.

Ja przeprowadziłam się z Olsztyna do Gdyni. Najpierw byłam w cosinusie w Olsztynie, a później kontynuowałam w Gdyni. Bardzo polecam tę szkołę. Naprawdę z doświadczenia wiem, że w każdym mieście trzymają poziom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Technik masażysta to obecnie flagowiec Cosinusa, aż dziw pomyśleć że kilka lat temu go nie mieli... ;)

No właśnie ja się zapisałam od lutego, ciekawa jestem jak to wygląda, ale opinie mają dobre o tym kierunku :)

Ja mogę polecić szkołę, naucza na naprawdę dobrym poziomie. Dodatkowo fajne jest to, że szkoła jest darmowa i zaoczna co pozwala łączyć naukę z pracą

Wrażenia bdb. Pracownie dobrze wyposażone, za nic nie trzeba było płacić. Na IV semestrze dodatkowe godziny fakultetów pod egzamin zawodowy, również za darmo. Polecam :)

osobiście polecam masażystę w cosinusie, darmowy kierunek ale na bardzo dobrym poziomie ;)

Ukończyłam ten kierunek w cosinusie i uważam że poziom wysoki :D

Policealne cosinus są super, osobiście polecam, sama kończę jeden z kierunków :D

Cosinusy mają dobrego masażystę, wręcz słyną z tego kierunku.

Chodzę na masażystę w cosinusie i bardzo polecam ten kierunek

Super kierunek, super szkoła. Warto się zapisać, nauka jest całkiem darmowa ;)

Chodzę na masażystę, super poziom świetny wybór. Polecam tylko w cosinusie !

Warto. Masażysta to niemalże flagowiec Cosinusa i kierunek, z którego słynie. Fajne pracownie i wszystko na miejscu w szkole (teoria i ćwiczenia praktyczne).

Uczę się na masażu, mega fajny kierunek. Wykładowca bardzo dobry, świetnie naucza zarówno teorii jak i prakyki

Inne tematy z forum

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...