CRYSTAL NITE

Temat dostępny też na forum: Cristal Nite
W każdy Piątek klub Jaśkowa 14 zaprasza na imprezę tematyczną CRYSTAL NITE, czyli mega szaleństwo w starym stylu ! Czekają na Was największe przeboje lat 70s, 80s, 90s oraz te najnowsze, dopiero co wdrapujące się na europejskie listy przebojów !CRYSTAL NITE - koktajl dla dorosłych, w każdy Piątek od godziny 21-szej ! O oprawę muzyczną zadba sprawdzona marka w swojej branży - DJ Grosheck !Ale ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WESELE

Tydzień temu była porażka ! lokal fajny jak zawsze ale muza w piątek ni w kij ni w oko ludzi bardzo mało i ten pseudo blichtr to nie zła ściema ! Dali flaki do jedzenia czułem się jak na weselu . Wolałem jak jaśkowa była sobą a nie udawała warszawkę . Na szczęście w soboty nadal można wpaść z ekipą na browara i zaszaleć

Niestety trochę lepsza wersja 70siątki . ( Taka siedemdziesiątka nie dla studentów a dla cwaniaków )

a mi się podobało . można było najeść się i napić za darmo :) przy tym cała reszta jest szczegółem :)

nite słowo którego nie ma

Do organizatora . Proszę zmieńcie nazwę bo słowo nite występuje jedynie w slangu bruklińskim i w języku pisanym nie istnieje !!! nie ma takiego słowa !!! To obciach !!!

Zmiana na duże tak

do kolegi "wpaść na browar i zaszaleć", takich klubów masz setki w trójmieście, a jest wkońcu miejsce po którym nie trzeba iść na kebab i spokojnie pić alkohol podjadając przy tym (jedzenie+alkohol= z pewnością spawalnia stan "zgonu" )
a nazwa nite jest fajna, fonetycznie po night :)

Widać zmianę na plus . Nie ma dresów i blokersów , ale niestety nie ma też innych ludzi . Po prostu nie ma nikogo ! w zeszły piątek było 60 osób ! Nie da się wybawić w tak skromnym gronie . Radzę zainwestować w marketing !

nazwa to jest nienajlepsza ale

z innego powodu...zwlaszcza ze zbliza sie jubileusz

byłam w piątek i było ponad 150 osób :)
chyba ze nie mowimy o Jaśkowej 14 na Jaśkowej Dolinie :)

Nazwa jest OK bo pasuje do imprezy . Podobny klimat jak w dawnej restauracji Kristal tylko żony marynarzy zastąpiły koksy i lale średnich lotów . A w piątek byłem przed 24 i wyszedłem bo było jakieś 50 osób . Na pocieszenie nigdzie się nic nie dzieło .

proszę litości !! Nie kąbinujcie dotychczas imprezki były OK !!

za mało ludzi !

Piątek 20 osób ! Masakra !

Dla czego zrobiliście z mojej Jaśkowej knjpę dla pozerów i staruszków ! Dla tego nikt tam nie przychodzi !

Z dobrej dyskoteki zrobili miejsce dla żon marynarzy :(

A mi sie na Crystal podoba, nawet bardzo, to co dla jednych jest minusem ( rzekomy brak ludzi-bez przesady) innym moze odpowiadac.Brak tłoku na parkiecie na tego typu imprezie jest wrecz wskazany.Bardzo lubie pokręcić się i nie obawiac ,ze ktos mnie zdepcze, szturchnie itd.
super muzyka!!!
Selekcja spisuje sie dobrze, bylam juz kilka razy na tej imprezie , poznalam innych stałych bywalców , zaczyna sie robic ciekawie-super atmosfera... trzymam kciuki za powodzenie i dalszy rozwoj klubu i crystal nite
ps.mają smaczne jedzonko dla swoich gości gości:))

Imprezownia zajefajna

ja też byłem z ekipą i było spoko !! wyrzerka na maxa rzurek i takie tam . Jak poszliśmy po bandzie to o 16 w sobotę się ocknołem . I żednych śledzi bo to nasz klub w naszym mieście a jak komuś sie nie podoba to zapraszam na ustawke !! To najlepsza imprezownia zaraz po pięknych i pozdro dla właścicieli spoko chłopaki !!

o co chodzi z jaśkową ! ostatnio na tą imprezę skasowali mnie 20 zł wcześniej wszedłem za darmo . Co najgorsze w środku było 20 osób i jak się cofnąłem i powiedziałem że jednak nie zostaję to kasy nie oddali !!

Inne tematy z forum

Bieg INKI (3 odpowiedzi)

Pobiegną w Sopocie, by uczcić bohaterstwo "Inki". 1 marca w Sopocie wystartuje bieg na dwóch...

Marek Dyjak (5 odpowiedzi)

Marek Dyjak to od wielu lat jedna z najbardziej nietuzinkowych postaci polskiej sceny muzycznej....

Anyma - ÆDEN World Tour (11 odpowiedzi)

Cyfrowa rewolucja i wizjonerskie melodic techno po raz pierwszy w Polsce w tak spektakularnej...