CUDOWNE LATA :)
Jestem absolwentem tej szkoły. Spędziłem w niej chyba najlepsze lata w życiu. Każdemu polecam. Szkoła przeszła remont (niestety jak już skończyłem edukacje w niej), czasami zdarza mi się odwiedzić szkołę. Chociażby podczas takich imprez jak Zjazdy Absolwentów. Wyremontowane łazienki i to na prawdę ładnie, kamery. W szkole panuje fantastyczna atmosfera. Mimo to uważam iż za moich czasów było lepiej. Wtedy na korytarzach tętniło życiem. Większość uczniów się znała. Nie raz przegadało się całą przerwę z nauczycielami i to nie tylko o sprawach szkolnych. Teraz ta młodzież nieco bardziej zdziczała. Ja sam bardzo często narzekałem na nauczycieli i na szkołę ale teraz wiem, że GIM 19 to jedna z najlepszych rzeczy jakie mnie spotkała. Osobiście jestem dumny, że jestem absolwentem GIM 19. Nauczyciele są różni. Jak w każdej szkole. Za niektórymi nie przepadałem. Teraz z pewnością personel lekko się zmienił. EWA IDZIKOWSKA, EWA GWARDECKA, JANUSZ JOPEK ..... ogromny szacunek do tych ludzi. EWA SUCHENIA, kolejna wspaniała nauczycielka. Szkoda, że już nie pracuje. Po latach wiem jedno .... GIMNAZJUM 19 to najlepsze gimnazjum do którego można chodzić :) SZKODA, ŻE TE CZASY NIE WRÓCĄ JUŻ NIGDY :(