CZERWCOWE MAMUŚKI 2010 CZ. 12

Witam w nowym wątku.

15.05 - Nataluś ~chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper~chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami~chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82~ chłopak Hubert
04.06 - sylver~dziewczynka Anusia:)
05.06 - Aniouka ~ dziewczynka, wstępnie Zuzia
5/6.06 - 3oko~chłopczyk
06.06 - kamila101~chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Daria_982 ~ chłopczyk Adaś
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja~dziewczynka~Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia - dziewczynka - Gabrysia :)
24.06 - Myszka
25.06 - dorciag - dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś- dziewczynka- Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 – perła - chłopczyk
29.06 - lestek
29.06 - aniuko
01.07 – cecha - chłopczyk
~maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CZERWCOWE MAMUŚKI 2010 CZ. 12

Dziewczyny, wrócę jeszcze do wózków. Co myslicie o takich? : http://allegro.pl/item936868615_nowa_kolekcja_matrix_gratisy_nowe_kolory.html

Dzisiaj wleciała mi do domu wielka mucha! Wprawdzie jeszcze całkiem "otępiała", ale tak czy inaczej znaczy, że WIOSNA!!!!

No dobra, wstawiam:

image

image

image

image

image

image

Daria, dawaj więcej "fantastycznych pomysłów"!!!

Co do brzuszków, to Wasze są takie fajne ciążowe, mi to poszło wszędzie a brzuch widać jak ubiorę przylegającą do ciała kiecke, jak jestem ubrana w jeansy lub dresy + t-shirt to wyglądam po prostu grubo a nie ciążowo.
Mam nadzieje ze sie jeszcze wybije:)

Mam tych zdjeć z cyklu "fantastyczne pomysły" trochę więcej. Jak chcecie to wstawię

Psisko będzie robiło za niańkę ;) Na początku na niewiele się przyda, ale jak dzidzia zacznie raczkować to przynajmniej będzie miała się czym zająć, hehe (już współczuję tej mojej Tajruni)

Całkiem możliwe, że spotka ją takie coś:

image

To też jest dobre (z cyklu "fantastyczne pomysły dzieci"):

image

Nauczyłam się wstawiać zdjecia i teraz szaleje, hehe ;)

Daria piękne to Twoje psisko :) i widoczek też ładny... ładnie się komponują :D
Miłego dnia!

Takiego czegos jak ty, perła, nie mam. Mi jest tylko trochę niewygodnie, noszenie tego brzucha nie jest dla mnie uciążliwe. W nocy tylko ciężko mi wstać do toalety (bo muszę wstać co najmniej 2 razy, ale ja zawsze miałam dziwny pęcherz i chyba nigdy nie przespałam całej nocy bez wstawania), jak śpię to brzuch jest widocznie rozluźniony a jak tak nagle chce wstać to mnie tak jakby "ciśnie". Z resztą jak dużo chodzę, albo noszę zakupy to też mam takie uczucie "ucisku". Ale jak nie robię nic szczególnego to mi ten brzuch w ogóle nie przeszkadza.

Dzisiaj Fasolek ma swoją pierwszą studniówkę! Muszę mu zapuścić Poloneza, niech sobie podyga!

Ekstra jest w Rewie! Jak masz okazję to się wybierz! Z jednej strony tego cypelka widoki z koła podbiegunowego (dech zapiera, nigdy czegoś podobnego nie widziałam) a z drugiej zatoka pucka zamarznięta, ale już tylko do połowy, du Pucka już się nie przejdzie ;)

Wstawie zdjęcie, to nic, że z psem:

image

Hej :-) Śliczne brzuszki :-) Mój też jest duuuuży... ale póki co taki kształtny i mam nadzieje, ze taki pozostanie :-)

Mój mały też fika jak tylko siedzę / leżę chwilę spokojnie :-) ale jeszcze to nie boli.

Wiecie co, od kilku nocy jak się położę na boku (głównie na lewym, ale na prawym czasem też) to masakrycznie drętwieje mi (takie ciarki/mrówki) biodro po przeciwnej stronie (nie tej na której leżę) a dziś to był taki ból, ze się obudziłam i nie wiedziałam o co chodzi...
Zakładam, ze to normalne, że macica na coś tam naciska i taki efekt, ale masakra!! Też miewacie coś takiego?

Mimii a właśnie że się najadłam dziś na noc, bo od 2 dni chodziła za mną ochota na gołąbki, a dopiero dziś przed 22:00 skończyłam je robić... pewnie dlatego mam taki wielki brzuch. :D Właśnie go zmierzyłam i ma 80 cm.
Ja w tej ciąży też mam większy brzuch i wszystko jakoś tak mocniej czuję. Między 14 a 15 tygodniem już czułam ruchy i to porządnie, bo nawet mężowi pokazywałam :) W poprzedniej ciąży kopniaki wcale mnie nie bolały, a teraz, jak to maleństwo się wypnie, czy wciśnie gdzieś nogę to to aż usiąść muszę, bo jest to nie do wytrzymania. Na szczęście szybko przechodzi jak się brzuszek pogłaszcze.

Daria, poważnie tak ładnie w rewie? myślałam, że już wszystko rozmarzło, bo w zeszłym tygodniu jak byliśmy w Orłowie, to już wcale nie było lodu na zatoce. Muszę jutro namówić męża na tą Rewe :)

Hej Kobyłki ;)
Ja tez mam brzunio niemały :) Ale patrzac na Was mam wrazenie ze ten moj brzunio jest maly w stosunku do Waszych, a wyprzedzam Was w terminie porodu. Ale nie znaczy to,że mi lekko. Coraz ciezej i ciezej, o wcodzeniu po schodach nie wspomnę, a o przewracaniu z boku na bok tez nie mam zamiaru...ps. to troszke juz skomplikowane :)

Brzuszki macie superowe :)Ja mam swoj w cętki wiec robić narazie nie będę, a poza tym nie wiem jak wstawia się fotki ;/ eh blondynki maja przerabane ;)

Milego weekendu :)

P.s Nie "żryjcie" tyle Grubaski ;)

ehh, ciężki nasz los hehe ;-)

tak Iza...ja tez mam czasem problemy z oddychaniem :(

Ja miałam 75 cm a teraz mam 105 cm, hehe ;)

Wiper też mam wrażenie, że zdecydowanie intensywniej wszystko teraz odczuwam. brzucho jakoś wyżej teraz jest i ostatnio dość często ciężko mi się oddycha. szczególnie po fenetorolu. ogólnie to już umęczona jestem :-/

Brzusie rewelacyjne !!!
U mnie podobny, choć mi się wydaje, że jest monstrualnie wielki, rodzina i znajomi mówią, że nie jest aż taki duży jak mi się wydaje.
Przed ciążą miałam 72 cm w pasie, a teraz mam 94 cm !!!

Iza...ja mam teraz bebzon taki jak poprzednio w 9 miesiącu :/
i w ogóle jakoś wszystko mocniej odczuwam...moze dlatego, ze wiem już co i jak

śliczne macie brzuszki :)

Nooo, żeby nie te kredyty to by było superowo....

Ale brzuchy mamy fajne :)

Dzisiaj byliśmy na dłuższym spacerku w Rewie. Super widoczki! Całkiem jak na biegunie! Zatoka zamrzięta wygląda ekstra i te kry i "góry" lodowe, super! Fasol się wykołysał na tym spacerku i zamula cały dzień

Inne tematy z forum

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...