CZY PRACA W BIURZE PRZEZ 8 GODZ MOŻE BYĆ NA ZLECENIE

Praca ta jest wyceniona przez pracodawcę na 900 zł brutto. Nie polega to na zwykłym wypełnianiu i przekładaniu papierzysk, ale na sprawach związanych z finansami, a płaci klient. Czy ktoś z Was pomógłby mi podjąć decyzję?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: CZY PRACA W BIURZE PRZEZ 8 GODZ MOŻE BYĆ NA ZLECENIE

nie podjęłabym takiej pracy.Wiem, iz nie ma w tych czasach pracy, ale cenić się też musimy...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

praca w iurze moze byc na zlecenie, ale nie za taka kwote, przynajmniej dwa razy tyle netto
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praca wykonywana przez 8h dziennie, w ustalonych godzinach i miejscu nie może być pracą na umowę zlecenie.
Pracodawca łamie prawo, powinien podpisać z Tobą umowę o pracę, ale takie zachowanie już nikogo nie dziwi.
900zł brutto? Chyba że za pół etatu, bo za cały powinnaś dostać ok. 1200zł netto.
Na twoim miejscu bym uciekała.
Już lepiej zarejestruj się w UP i idź na staż za taka kwotę co on Ci zaproponował.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Wam dziękuję, za odpowiedzi. Dodaliście mi siły, w " walce " o stawkę. Dostanę 1100 na rękę, czyli najniższa krajowa, wszystko legalnie. Umowa zlecenie, tak, ale na moją prośbę. Chcę sobie zostawić
tzw.furtkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...