CZYM WYRÓWNAĆ GOŁE TYNKI - CEKOL?

Witam wszystkich,
Słuchajcie, stanęłam przed nie lada wyzwaniem...remont mieszkania. Odebrałam swoje małe gniazdko i teraz muszę doprowadzić je do stanu, w którym jako tako można mieszkać;)
Pomóżcie, błagam!!! Nie wiem jak szybki i tanio wykończyć ściany(?) Czy pokusić się na cekol, czy może jest jakaś lepsza technologia. Dodam, że mieszkanie jest nowe i ściany są raczej proste.
Dziękuję za każdą poradę:D
W razie czego podaję swój adres mail'owy. Szukam też taniej i uczciwej ekipy:)

Pozdrawiam, IP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CZYM WYRÓWNAĆ GOŁE TYNKI - CEKOL?

No kurde, nikt mi nie odpowie? Pytam, bo podobno jest coś lepszego od cekolu.

Jest dużo lepszych gładzi od cekolu... tak się już po prostu przyjęło że na wygładzanie ścian mówi się cekolowanie, co nie znaczy że sekol jest jedyny na świecie!

A jeśli chodzi o (niedrogą) ekipę do takich prac , to mogę przesłać swój nr. tel. (ekipa jednoosobowa).

Poydrawiam

Dobra, poproszę o numer:D
Proszę o jego przesłanie na adres: islapassion@op.pl

Jest taka szpachlóka akryl-puc wyrób Snieżki ale ja pierwszą warstwe robie cekolem ,potem szpachlóka .Dobra rada najpierw zwykłą miotłą strącić piasek lużny .Niestety jestem mocno zajęty tak poszpachlował bym .Pozrawiam Jarek.J

Inne tematy z forum

Dom drewniany (15 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Projektant wnętrz Trójmiasto (78 odpowiedzi)

Szukam projektanta wnętrz w trójmieście w dobrej cenie czy możecie kogoś polecić ?

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...