Cafe Kultura

Kawiarnie i herbaciarnie

Sopot, Królowej Jadwigi 7

do Elizka (3) A co ciebie tak zszokowało w mojej opinii? To, że napisałem jak wyglądała... Eraser Fantastyczny klimat (1) Cafe Kultura to miejsce o niezwykłym, przyjemnym i lekkim klimacie. Doskonałe... Ambiwalentny REWELACJA - po prostu No`1 in Trójmiasto (1) Dziękuję że w 3mieście jest takie miejsce jak Cafe Kultra, na 1 randke... Sebastian
Rewelacja (1) Bardzo dużo podróżuję i mam dość napięty plan dnia. Los chciał,że miałam 1... Monika kawiarnia z klimatem (1) Urocze miejsce do spotkań. Przemiła atmosfera,przepyszna kawa z bita smietaną... Asia Fantastyczne miesjce:) (1) Chłopak zabrał mnie tam na randkę i byłam zachwycona. Rewelacyjny wystrój,... Henia Coś wspaniałego (1) Przepiekny wystrój, niepowtarzalny klimat, fantastuczna muzyka plus słodka... AA Zachowanie pracownika.... (2) Dotychczas miałem dobre zdanie o tym lokalu, lecz 30 maja je zmieniłem. O... Eraser Raczej nie (1) Klimatyczne, ładnie zaaranżowane wnętrze. Niestety, w środku odczuwalna niska... Joanna Niemalże w 100% idealne (2) Pani kelnerka trochę roztrzepana, ale za to pyyyyszne desery robi, klimat,... Luna Gorąco polecam! (1) Bardzo interesujące miejsce. Naprawdę można poczuć się jak w innych czasach.... Karolina Zdecydowany plus (1) Zaskakują mnie opinie mówiące, iż CK otwarte jest do 22, w minioną sobotę... Adam za krótko otwarte (1) Jestem częstym klientem tej kawiarni od początku jej istnienia. Szkoda... Aga Przepięknie (1) Nic dodać nic ująć Aanieszka K przytulne miejsce (1) obsluga w ... gajerku, na dodatek Pan sympatyczny ;) wystrój - troche... kiwi najlepsza kawiarnia w Sopocie (1) byłam tam wielkorotnie, miejsce użeka swoim wystrojem i atmosferą :) idealne... Maria obsluga! (1) klimat ok, nastrojowo dla par wymarzone miejsce na romatyczne spotkania, choc... jakim Polecam (1) Byłam tam pierwszy raz ale na pewno powróce! Bardzo dobrze ukryta kafejka,... Monique czynne do 22 (1) Z tego co ja sie orientuje a bywam tam czesto lokal jest czynny do 22... marek do Eraser (1) Jestem zszokowana opinia poprzednika!!! Nie wiem skad informacja ze lokal... Elizka