Call Center dla TP ktoś coś wie???????

Witam

Chciałam zapytać o pracę na Długiej w Tp.

Z góry dziękuję za opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Call Center dla TP ktoś coś wie???????

Witam :)
Ja w tp na długiej pracuje od 18msc a moja sis od 3 lat :)
zależy jaki dział ale nikt nie narzeka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzieki za odp. a wiesz cos moze na temat back office oraz czy mozna tam otrzymac umowe o prace?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na back office spoko jest pracujesz w ciszy robisz tam jakies dokumenty zapytania dzwonisz do klientow w sprawie reklamacji czy cos :) spoko nawet robota wiadomo jak to w kazdej pracy masz jakies tam cele :) ogolnmie spoko mozesz zglaszac swoja kandydature :) owszem mozesz dostac umowe o prace jak sie sprawdzisz po 3 msc na zleceniu i pozniej od razu umowa na 18 msc umowa o prace :)

dzięki za info Madzia ;) fajnie, że Tobie przedłużyli i masz umowę o pracę ;)

Pracowałam akurat nie w TP, ale w Orange, też na TP;) mam tam mnóstwo znajomych i nie narzekają ;) także mogę polecić;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nikaska- Tobie teæ dziékujé

a czy teraz sa przyjecia na ten back office?i czy to praca w dzien czy w nocy bo kiedys bylo ogłoszenie na nocki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

teraz nie ma nocek jest zmiana 6-14 i 14-22 :)

Odnośnie back office - praca jest od poniedziałku do niedzieli? I czy można bezpośrednio składać CV do TP/Orange, czy przyjmują tylko przez agencje pracy?
Pozdrawiam :)

Back office jest akurat tylko na nocki 22-6, ale tylko przez agencje :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

owszem moze teraz sa nocki ale wczesniej nie bylo :) od pon weszla nowa akcja na back office i sie robi w weekendy by ogarnac dokumenty.. :) ale tak ogolnie nigdy nie bylo od pon do pt i wybrana sobota

a jak wyglada praca na infolini?jakie sa zmiany?bo w ogłoszneiu jest napisane praca od 8-21,jak wyglada praca w soboty i niedziele?oraza jaka umowa i wynagrodzenie?
Szkolenia sa czesto?

tzn wiesz zalezy jaki dzial. akwizycja orange 8-16, utrzymanie orange 8-16, 13-21, 15-21 to zalezy na ile chcesz przychodzic back office 6-14, 14-22, no i jeszcze netia i pzu zmiana 15-21 a weekend 1 w msc. umowa na poczatku zlecenie pierwszy msc albo 2 :) a wynagrodzenie 9 zł brutto :) nom czesto sa szkolenia na rozne dzialy

hmhm a czy po okresie próbnym jesli już załapię się na umowę o pracę to czy zarobki są trochę większe czy niezbyt?

?????

ktos odpowie?

PODACIE MI OGLOSZENIE DOTYCZACE TEGO BACK OFFIICE?

A ile godzin w miesiącu trzeba przepracować? 80 czy 110? I jak wygląda sprawa z pracą w tygodniu - ile trzeba w tygodniu być dyspozycyjnym?

stawka jest jedna czy pracujesz na zleceniu czy o prace:) Ty decydujesz ile godzin chcesz pracować w msc:) pod koniec msc piszesz swoja dyspozycje kiedy mozesz przyjsc wiadomo ze nie ktorzy sie jkeszcze ucza :) ida na reke

dzwoniłam do work service juz nie aktualna jest oferta:(

tu jest nowe ogloszenie, ale chyba inny projekt bo na dział o którym pisaliscie wcześniej nie ma na razie dodatkowego naboru http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-klienta-back-office-godziny-nocne-nr-ref-botpgd102011-ogl4466348.html

tak to jest to samo tylko ze przez inna agencje

ciekawe czy chcą zwolnić osoby które tam pracują, tzn wymienić czy o co im chodzi, bo to właśnie to ogłoszenie które było wcześniej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niestety nie ma na razie naboru,czekam cierpliwie:)a przez jaką agencje śledzić to ogłoszenie na call center?work service i jakaś jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie nie chca nikogo zwalniac bo back office zajmuje sie wszystkim reklamacjami zapytaniami ankietami itp ale to w dzien a w nocy tylko mailami a przeciez ludzie z bo nie beda robic 24 na dobe dlatego zatrudniaja na noc do pomocy by to wszystko ogarnac

Madzia a jak myślisz, przedłużą wszystkim umowę czy komuś mogą podziękować po okresie próbnym?

no właśnie Madzia co jeszcze powiesz o tej pracy?

no wiadomo jak to w kazdej pracy ma sie cele do wyrobienia jesli nie wyrabiasz masz program naprawczy i wtedy jak cos zwalniaja ale liderzy i osoby tam pracujace bardzo pomagaja wiec nie ma co sie bac. tam rekrutacje sa tylko przez leasingteam i work service

Ja tam pracowałam 6 lat temu, na informacji telefonicznej, ale przez agencję Workservice, praca nie ciężka, ale przez agencję mało płatna bo zabierają część wypłaty, no i czasem zdarza się wysłuchiwać niemiłych rzeczy od dzwoniących, ale to minus pracy z ludźmi. Umowy podpisywali z nami co miesiąc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie koniecznie co miesiac jak sie sprawdzisz to masz po 3 msc na 18 msc a pozniej na 5 lat

hm... nie było jeszcze ani słowa o etyce tej pracy. Ja mogę się tylko wypowiedzieć w kwestii sprzedaży. Może pora, żeby ktoś napisał, że masz do wyboru pełna uczciwość i zapewne nie wyrobienie normy, albo kamuflowanie informacji?
Jeśli nie masz skrupułów to praca jest znośna. Ja miałam za duże wyrzuty sumienia. Po za tym też nie każdy się do tego nadaje. Być może chodzi o sam ton głosu, być może sztukę ukrywania informacji. Nie wiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a to ciekawe...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cóż, wchodzić w szczegóły nie będę, ale kilka miesięcy pracy zaowocowało u mnie postanowieniem likwidacji telefonu stacjonarnego i definitywnym postanowieniem nie dawania się wciągnąć w żadne rozmowy z operatorami. NIGDY:) Jeśli będę chciała coś załatwić to najpierw 10 razy wczytam się w regulaminy i wynotuję pytania jakie zadam konsultantowi. Zastanowię się jak zadać je tak, żeby nie mógł odpowiedzieć "nie wprost" i dla pewności powtórzę je kilka razy i przy świadkach;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sprzedazy nic nie ukrywasz musisz byc stanowczy w tym co mowisz ze ze oszukujesz ludzi przeciez to wszystko jest w umowie co mowisz jak i regulaminie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pracowalam w TPsa 2 razy, na info neostrady dawno temu, i w BO, kiedys bylo znacznie lepiej ale i teraz jest chyba dosc dobrze. Finansowo wiadomo - zadne kokosy, ale uczciwie, team liderzy mili i wyrozumiali poza Zimna Justyna ktora tez spoko, ale jakas dziwna :D Ludzie raczej spoko, normy do wyrobienia, ale znosne. Moze na poczatku troche trudno ale potem z gorki. Nie wiem jak teraz bo juz z rok tam nie pracuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam nazywam się Łukasz ,byłem na szkoleniu w Call Centre skierowany przez Firmę LEASING TEAM oddział katowicki. Szkolenia odbywały się pod koniec czerwca tego roku.
Byłem kandydatem na stanowisko Telemarketera od przedłużania umów dla Orange tak zwane O+ ,zostałem poinformowany o testach zarówno w wstępnych jak i końcowych. Powiedziano mi o tym że praktycznie każdy sobie da radę i nie ma się co martwić. Testu wstępnego nie zdało 20% grupy dalej mieliśmy wziąć udział w szkoleniu z produktu i marketingu. Łącznie 6 dni szkolenia a na rozmowie wstępnej mówiono tylko o 5 dniach(Już mi się to nie podobało ale zostałem) .Dowiadziałem się(w trakcie 3 dnia szkoleniowego od "TRENERA") że test zdają tylko najlepsi niestety nie wiem jaka część osób z mojej grupy zdała bo zrezygnowałem kiedy zorientowałem się w co mnie pakują. Cała grupa została skierowana na akwizycję pakietu NC+ do Funpacka, a nie jak mi mówiono na rozmowie i pierwszego dnia szkolenia na przedłużanie umów(Wszyscy się wkurzyli bo byli pewni że są szkoleni na przedłużanie umów z obecnymi klientami, część wtedy zrezygnowała).
Patrycja K. która jest koordynatorką a która przeprowadzała ze mną rozmowę kwalifikacyjną z firmy LEASING TEAM, poinformowała mnie że w zasadzie nic się nie stało i nie wiedziała czemu się tak denerwuję. Ja na to że straciłem 3 dni na szkolenia do pracy którą nie jestem zainteresowany(bo akwizycja nie interesowała mnie o czym wspomniałem już na rozmowie o pracę), odpowiedziała mi że przesadzam i że 3 dni to bym stracił gdybym trafił np. do szpitala(ale bezczelne babsko słowo daję).Nie zwrócono mi pieniędzy nawet te które przeznaczyłem na dojazd(łącznie na szkoleniach przesiedziałem 20h) nie przeproszono mnie, nie mieli mi nic do powiedzenia ani zaoferowania w ramach rekompensaty a gdy napisałem do działu zażaleń dowiedziałem się że ich pracownik postąpił zgodnie z najwyższymi standardami. Jako Pośrednik firma Leasing Team jest po prostu żałosna i szukają ludzi zdesperowanych aby wcisnąć garstkę z nich na akwizycję a reszta won.
Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to podaję swój e-mail: matura2013@tlen.pl
PS. Jeśli są dalej tacy którzy chcą korzystać z usług tej firmy to polecam mieć włączony dyktafon na rozmowie o pracę,a także nagrywać telefoniczne rozmowy z ich pracownikami będziecie mieli przynajmniej dowody.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serdecznie dziękuję za info. Pozdrawiam i życzę znalezienia wymarzonej pracy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...