Canac

Szkolenia psów Hotele dla zwierząt

Gdańsk, Konrada Guderskiego 1/44

Super hotel (1) Moj pies systematycznie odwiedza hotel. W sumie to nie hotel bo wszystkie... Dora Doskonale pod każdym względem (1) Polecam Panią Kasię całym sercem, korzystaliśmy ze szkoleń w grupie,... MP Polecam ! (1) Świetne podejście do Każdego typu psów ! Nie ważne czy kundelek czy rasowy... Biała
Wiola - opinia (1) Polecam z całego serca Canac ,wiele można się tam nauczyć.Pracują tam... Wiola Wielkie dzięki za ten kurs :) (1) Kurs w Canacu to czas, za który jestem ogromnie wdzięczna. Za: różnorodność... Dominika wraz z Missy POLECAMY I PODPISUJEMY SIĘ CZTEREMA ŁAPAMI:) (1) CANAC, A PRZEDE WSZYSTKIM INSTRUKOTRZY TO OSOBY, KTÓRE FANTASTYCZNIE... PRZEWODNICY CZOKO:) Najlepsza Szkoła w Trójmieście i nie tylko! (1) Przy wyborze szkoły i kursu "posłuszeństwa podstawowego" pomogły mi... Angela (wł. whippetów) Gorąco polecam! Doskonała opieka nad moim psem! (2) Moja suczka trafiła do hotelu canac z polecenia. Ponieważ znajomy był... Magda i Sally Szczerze polecam !!! (1) Jakiś czas temu mieliśmy okazję uczestniczyć w kursie posłuszeństwa w Canac i... Katarzyna Marta - opinia (1) Nasza przygoda z Canac'iem rozpoczęła się od kursu z podstaw szkolenia psów,... Marta NIE POLECAM (1) Niestety nie wiem jakie warunki panują u petsitterów bo... wakacje mojego psa... Ania Polecam! (1) POLECAM!! aNIA Jestes psem? W canac stajesz sie" SUPER PIES"!!! (1) Nazywam sie Cook i trafilem do Canac bo moj przewodnik nie znalazl miejsca na... Renata Dabrowska CANAC - Polecam szkolenia, kursy i wakacje (1) Wszystkim 'posiadaczom' czworonożnych przyjaciół polecam! Tu znajdziesz... Justyna Niebieszczańska Canacowe wakacje - obedience (1) Wyjazd na obóz obedience był baaardzo udany :) Oba moje goldeny (jeden... Monika Krella Ferie z psem (1) Ferie z psem to wspaniała inicjatywa, pozwalająca dzieciom lepiej poznać... Lidia REWELACYJNE PÓŁKOLONIE (1) Moja 11-letnia córka jest zachwycona półkoloniami "Ferie z psem". Opieka,... Irena, mama Oli Szkolenie podstawe na piątkę z plusem! (1) Właściciele się szkolą, a czworonogi ... wszystko potrafią! W szkole C a n a... FiK super :))) (1) korzystałam ze szkolenia podstawowego dla swojego szczeniaka - szkolenie... mm Karol - opinia (1) Super, super i jeszcze raz super!!! Polecam każdemu... Karol