Candlelight: Best of Queen

Temat dostępny też na forum: Candlelight: Best of Queen
Koncerty Candlelight roztaczają magię wielozmysłowego przeżycia muzycznego na żywo w zapierających dech w piersiach lokalizacjach. Czegoś takiego jeszcze nie było w Gdańsku.Informacje ogólne:Czas trwania: 60 min (wstęp 45 min przed godziną rozpoczęcia, po rozpoczęciu wstęp niedozwolony)Wymogi wiekowe: od 8 roku życia; osoby poniżej 16 roku życia muszą być w towarzystwie dorosłegoDostępność: ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozczarowanie

Niestety smyczki nie były w stanie udźwignąć piosenek Queen. Jedna, dwie piosenki były do posłuchania (jako coś ciekawego, innego). Ale po pewnym czasie było to zwyczajnie nudne, nie bylo niczego zaskakujego. Zdecydowanie przydałby się konferansjer, osoba z doświadczeniem w prowadzeniu koncertów i mówieniu do publiczności. Najbardziej raziło jednak to, że słowa "fever" i "candlelight concerts" padło ze sceny tyle razy, że można było odnieść wrażenie, że mamy do czynienia ze zbyt nachalnym marketingiem firmy, a nie z koncertem piosenek zespołu Queen. Zniechęcające dla mnie jako odbiorcy było rowniez zachęcanie publicznosci do robienia filmików, wystawiania opinii, wstawiania hashtagow dot.wydarzenia itp. podczas trwania koncertu. Przyszłam na koncert żeby słuchać muzyki, a nie słuchać pogadanki o tym jakie firma fever ma wydarzenia do zaoferowania i co mogę zrobić jako widz żeby podbić im zasięgi w sieci. Mega słabe. No i wisienka na torcie, parking Akademii Muzycznej, który jest absolutnie nie przygotowany na dwa następujące po sobie wydarzenia oraz taka ilość samochodów. Wyjazd z parkingu zajął nam dobre 30 min. Świece faktycznie robią fajne wrażenie i niezły klimat. Ale za taką cenę, zwyczajnie nie było warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdański Sylwester na Chełmie 2024/2025 (4 odpowiedzi)

Tegoroczne przywitanie Nowego Roku odbędzie się w dwóch dzielnicach Gdańska. Zabawa zorganizowana...

Cool Kids of Death + WaluśKraksaKryzys (5 odpowiedzi)

Ci artyści mieli już okazję dzielić jedną scenę podczas koncertów Męskiego Grania, gdzie wspólnie...

Grand Royal Ballet - Jezioro Łabędzie (4 odpowiedzi)

Jezioro łabędzie to największy fenomen sztuki baletowej, który już od ponad stu lat niezmiennie...