Ola - opinia (1) Piękna restauracja. Szeroki wybór alkoholi. Przemiła obsługa i świetne jedzenie. Ola Monika - opinia (1) Bardzo klimatyczna restauracja w centrum starego miasta. Na plus zasługuje... Monika Iwan - opinia (2) Lokal z muzyką na żywo warty odwiedzenia . Wina w dobrej cenie warto... Iwan
Lena - opinia (2) Moim zdaniem jedna z najlepszych restauracji w Trójmieście, jeśli nie... Lena restauracja ze smakiem (2) to najlepsze określenie, i potrawy i wystrój z najwyższym smakiem genialne... Marcin Najlepsza restauracja w Gdańsku (2) Piękny wystrój, pyszne dania i muzyka na żywo, najlepsza restauracja w Gdańsku. Kasia Pozytywnie z drobnymi uwagami. (1) Przystawki: matias i pierogi z dzika rewelacja, najlepsze z całego obiadu.... Paweł obłędne miejsce (3) chyba jedyne takie miejsce na mapie gdańska - przepięknie i przepysznie i... Ania Stek (2) Dzisiaj jadlam stek, ktory ktos nizej opisal jako gumowany. Sredniowysmazony,... Ja Bardzo wolno (2) Danie bez kluczowego składnika... Czekaliśmy na ciasto ponad 1,5h. Po tym... Przemek Rewelacja!!!!! (2) Niesamowite miejsce, klimat i super jedzenie. Do tego muzyka na żywo!!!!!! Tomek Pyszne jedzenie, piękny wystrój! (2) Pyszne i pięknie zaserwowane jedzenie, do tego duże porcje oraz fajne... Piotr Drogo i średnio (2) Najgorszy stek wołowy jaki jadłem ! Żylasty, gumowy - tragedia ! Przystawki... Bron Bardzo bardzo fajnie (2) Uwazam ze mega miejsce z pysznym jedzonkiem, wystroj tez kozacki generalnie... Olgierdyna byłam, jadłam (2) kilka miesięcy temu przypadkiem wybraliśmy ten lokal na kolację ze znajomymi... Edyta Najlepsza w Gdańsku! (1) Najlepsza restauracja w Gdańsku! Na uboczu, spokojna, piękne wnętrza i muzyka... Monika Klimat Menu Piękne zarządzanie Pasja (1) Pierwszy raz gościliśmy tutaj w lutym - urodziny mojej mamy, wspaniałe... Katarzyna i rodzina Super ! (1) Bardzo ciekawe miejsce, nowatorskie zarówno pod kątem wyglądu ale przede... Gość wyśmienite jedzenie, niesamowity wybór win (1) smaczne jedzenie i bardzo duży wybór win, obsługa miła i kompetentna. wnętrze... patiogd Lubię :) (1) Z pewnością wrócę ........ K