przepyszne !! (1) Najlepszy i najsmaczniejszy tort weselny! Mini torciki przygotowane z... Paulina Ostrzegam! Bo mozna sie uzaleznic. (1) Skradli mi gosci na weselu. Zamiast nam gratulowac to chwalili i wypytywali o... Paula Kulik Tort Weselny. 17.06.2017 (1) Chciałabym się podzielić opinią na temat tortu weselnego. Otóż mój tort... Aleksandra
Jedno z najlepszych miejsc w Trójmieście! (1) Wraz z mężem jesteśmy stałymi klientami Cappucino i nie wynika to jedynie z... Anna i Michał Beza (1) Miło, smacznie a beza z rokitnikiem palce lizać. Benigna Porażka na całego! (1) Na zamówienie, czyli dwie kawy i dwa kawałki ciasta oczekiwaliśmy 35 minut,... Marin Wszystko pięknie poza jednym incydenytem (1) Dziś miałem "przyjemność" zjeść pyszne jak zawsze ciasto w niedzielne... filantrop Brawo! (1) Smacznie, sympatycznie i (nareszcie) jakieś sensowne miejsce by napić się... aik Słodkie szaleństwo :) (1) Wspaniałe ciasta i lody. Zaskakujące połączenia smaków - lody pomarańczowe z... A&M Najlepiej! (1) Najlepiej na świecie! Gdybym mogła dałabym milion gwiazdek :) Przepyszne... Marta