Carlsberg daje czadu

Jak nie widzieliście, to polecam, bo to jest reklama, która ma wszystkie reklamy pod sobą :) Ja nie wiem, kto Carlsbergowi robi te reklamy, ale muszą to być jacyś mistrzowie. Już poprzednia wymiatała, ale ta to urywa beret http://www.youtube.com/watch?v=feQXgv_BHGs
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Carlsberg daje czadu

Nie chcę wyjść na seksistę, ale warto porównać poziom reklam adresowanych generalnie do facetów (np. aut czy właśnie piwa) z poziomem reklam np. leków czy proszków do prania (gdzie targetem są raczej Panie).

Widać różnicę? ;)

PS: reklama faktycznie wymiata
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!!!
Ale (przecież zawsze musi być jakieś "ale), czy nie można byłoby zamiast napisów podłożyć żelazne głosy znane z 99% reklam emitowanych w Polsce?
;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

reklama super, szkoda, że piwo średnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sadyl, mnie raczej zastanawia, dlaczego właśnie te reklamy kierowane są tylko do kobiet.
Dlaczego reklamy piwa są kierowane do mężczyzn, gdzie żyjemy w czasach gdzie piwo jest lubiane zarówno jak i przez płeć męską jak i żeńską?

Pomijam reklamy jakiegoś pseudo piwa pt Karmi;);)

Sadyl, mnie raczej zastanawia, dlaczego właśnie te reklamy kierowane są tylko do kobiet.
Dlaczego reklamy piwa są kierowane do mężczyzn, gdzie żyjemy w czasach gdzie piwo jest lubiane zarówno jak i przez płeć męską jak i żeńską?

Pomijam reklamy jakiegoś pseudo piwa pt Karmi;);)

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (147 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (26 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...