Carmen Funebre

Temat dostępny też na forum: Carmen Funebre
Poznańskie Biuro Podróży jest polskim teatrem, który na FECIE zaprezentował najwięcej spektakli. Teatr odwołuje się do tradycji polskiej kontrkultury – teatru Laboratorium Jerzego Grotowskiego, Gardzienic i Teatru Ósmego Dnia. Założyciel teatru Jerzy Szkotak jest jednocześnie dyrektorem Teatru Nowego w Poznaniu i laureatem “Paszportu Polityki”.Jubileuszowa FETA przypomni ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

niesamowite przedstawienie, jak na razie najbardziej wstrząsajace i szokujące. Świetna muzyka, atmosfera grozy i niepokoju - Biuro Podróży ratuje honor polskich teatrów po niezbyt udanym "Łapaczu Snów" .

Swietne.

Niesamowicie intensywne, mroczne i przygnebiajace

REWELACJA

Cos niesamowitego,nie spodziewalam sie ze teatr moze we mnie wywolac takie odczucia,jestem w szoku,jestem pelna uznania dla tego zespolu.

REWELACJA

Cos niesamowitego,nie spodziewalam sie ze teatr moze we mnie wywolac takie odczucia,jestem w szoku,jestem pelna uznania dla tego zespolu.

Inne tematy z forum

Krzysztof Zalewski & Nie- Bo (3 odpowiedzi)

M A J Ó W K A Z I D O L E M ! ! !Przedsprzedaż biletów 20zł :o)Zwycięzca II edycji polsatowskiego...

Bieg Niepodległości Gdynia (8 odpowiedzi)

11 listopada, w 104. rocznicę odzyskania przez Polskę Niepodległości, odbędzie się Bieg...

Fisz Emade Tworzywo Symfonicznie (6 odpowiedzi)

Fisz Emade Tworzywo - Symfonicznie to projekt, jakiego na polskiej scenie muzycznej jeszcze nie...