Carmen

Temat dostępny też na forum: Carmen
Opinie do spektaklu: Carmen.
Georges Bizetopera w 4 aktachlibretto: Henry Meilhac i Ludovic Halevywg noweli Prospera Merimeekierownictwo muzyczne: Jerzy Maksymiukreżyseria: Marek Sikorascenografia: Andrzej Szczerbańkostiumy: Anna Michniewiczchoreografia: Krystyna Gruszkównapremiera 17 września 1994 rokuopera wykonywana jest w języku polskitekst polski: Wiktor Bregy i Kazimierz Czekotowskiczas trawania: ok. 3h 30’ z ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Carmen

Co do najwyzszej formy pana Leszka Skrli- jak ja można miec najwyższą, skoro nie ma sie ŻADNEJ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale okrutna opinia! uuuu! az boli... musial skrla zależć za skore idzikowi, oj musial. albo to prima aprilis (data wpisu), bo skrla jest swietny i kazdy o tym wie, nawet jak glos zmeczony to nadrabia eksprsja, aktorstwem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowita opera

Mialam okazje brac udzial w tym przedstawieniu i twierdze ze "Carmen" jest jedna z najwspanialszych i zarazem najtrudniejsza ze wszysztkich oper.Wielkie uklony w strone artystow ktorzy mieli okazje zmierzyc sie z tymi trudnymi utworami!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Carmen

kto to Leszek Skrla?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały spektakl

Jestem pod wielkim wrażeniem możliwości wokalnych odtwórczyni głównej roli, Moniki Ledzion. Aktorzy idealnie wpasowali się w grane przez siebie postaci. Opera wciąż zachwyca grono miłośników sztuki muzycznej. W nowej odsłonie prezentuję równie dobrze, co ta sprzed laty. Całość dopełnił udział motocyklistów ze Stowarzyszenia LOTOR. Ich pojawienie się na motorach wzbudziło ogromną zaskoczenie wśród widzów. Polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

szkoda zespołu

Lepiej słuchać niż oglądać. Umiejscowienie Carmen we współczesnych realiach to zupełna pomyłka. Ten eksperyment zupełnie się nie udał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

Komedia odlotowa, czyli lumbago (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Komedia odlotowa, czyli lumbago . JOHN GRAHAM LUMBAGO (A slip of the...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...