Carnivale Club

Kluby, dyskoteki

Sopot, Tadeusza Kościuszki 16

Anna - opinia (1) Byłam z mężem i przyjaciółmi tydzień temu. Lokal świeżo otwarty, piękny bar,... Anna Tadek - opinia (1) Lokal odświeżony, luźna atmosfera, przemiła barmanka,obsługa duży + I... Tadek To nie to samo - opinia (1) No cóż, otwarcie po zmianie właściciela..moim zdaniem zmiana na minus.... To nie to samo
Niestety DJ zawiódł (1) Wczoraj byłam na imprezie w tym klubie poraz pierwszy i pisze na świeżo... Ina Miejsce dla starszej młodzieży (1) Nieszablonowe miejsca, trochę jak taka większa domówka. Obsługa i luźni... Magda jak dobrze, Wtedy! (1) upadlam się tu regularnie i z przyjemnością. umiejscowienie poza traktem... Mikołaj Polecam !!! (1) Super miejsce dla nietuzinkowych ludzi. Świetna muzyka, bardzo sympatyczna... Bartosz Bez szalu (1) Byłam ostatnio na imprezie w tym klubie...wystrój całkiem fajny, miły dla... Ola Anna (1) Witam, wczoraj tzn do dzisiaj rana do4:00 miałam okazje tam być po raz... Ania Zeszły piątek bardzo udany, Palto zostawione.. (1) odebrane dzisiaj jak nowe- Polecam :) Raf Spoko (1) Powiem tak. Obsługa dj spoko. Strasza Pani na szatni specyficzna ale to jest... xXx Nowe spojrzenie (1) Nowe bezpretensjonalne miejsce Jurek pełne bajlando (1) pomimo kaca który mnie męczy i faktu że nie pobrałem nr od tej jedynej, która... lokales Coś innego! (1) Klub ze świetną muzyką, Pani na szatni przewspaniała, obsługa jedyna w swoim... Marta Wtedy (2) Byłam tam dzisiaj w nocy super normalnie prawie jak w Sfinksie:-)muza super kasia W końcu "normalne" miejsce (1) Chodzę kilka razy w miesiącu. Jest bez spiny, plastiku. Ładne dziewczyny,... Monia Świetna atmosfera, dużo znajomych (1) Świetne miejsce. Atmosfera niemal rodzinna, fajny klimat i super muzyka grana... Artur muzyka ... (1) Poszlismy w piatek po pracy pobawiac sie przy dobrej yanecznej muzyce . . .... Nika Wtedy (1) Obsługa i ceny to tragedia. Barmani nie znają cenników. 3 razy kupowałem to... andrzej CHAMSTWO (1) nigdy w życiu nie spotkałam się z takim chamstwem w lokalu. Jako nowy klub... xyz