Carter opinia

Pracował ktoś może w firmie CARTER?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Carter opinia

ja złożyłam tam cv, jeśli mnie zaproszą na rozmowę napewno coś tu napiszę

jutro mam rozmowę jak sie cos dowiem dam znac

znalazłam cos takiego, moze pomoże...

"Pracowałam rok jako recepcjonistka.Praca na 2 zmiany, do godz 22giej. Robiłam za sekretarkę serwisu i działu handlowego, hostessę, asystentkę zarządu, sekretarkę zarządu i księgowości, handlowca, kasjerkę, sprzątaczkę kibli dla wszystkich, mini magazyniera, koordynatora przesyłek, telemarkietera, listonosza itp. Firma ma bardzo wysokie wymagania co do pracownika a w szczególności prezencje - a nie zapewnia na to ani złotówki.Przez rok nigdy premii nie widziałyśmy, ani kasy za nadgodziny, prace w soboty czy w weekendy na dniach otwartych, problemy z urlopami, brak obiecanej podwyżki(jakiejkolwiek) a zdobyłam najwyższe kwalifikacje potwierdzone certyfikatem. Najgorsze było to że trzeba było być odstawionym na glanc-żakiecik, obcasik - przychodziła szefowa i kazała nam sprzątać kible (z telefonem w ręku! i jeszcze patrzeć w tym czasie czy ktoś do zarządu nie przyszedł), zmywać naczynia po wszystkich gościach (były 2 kuchnie do obrobienia), a nawet podłogę w całym salonie. To co się tam dzieje to cyrk na kółkach - w warsztacie, w serwisie.Zarabiałam 1100 na rękę. Nic dziwnego że mnie zwolnić nie chcieli - gdybym miała za półdarmo niewolnika to też bym go nie puściła - a podwyżki nawet nie zaproponowali. Odradzam pracę w takiej firmie."

opinia sprzed 4 lat wiec wątpię ze jest tak samo ale się jutro dowiem wszystkiego na rozmowie

mam nadzieje, ze masz racje. Moim zdaniem, w każdym salonie samochodowym pracuje się tak samo. Wszystko wygląda wspaniale na zewnątrz. Najlepiej wycisnąć człowieka jak cytrynkę . Lecz tak jak wspomniałam, każdy dokonuje wyboru. Co kto lubi...

Ps. rozmowa a to co się dzieje w praktyce, to czasem dwie różne sprawy, ale mimo wszystko najlepszego ;),

dostal ktos juz ta prace?

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...