Catering w szkole podst. nr 8 na Chełmie

Witam,
doszły mnie słuchy /źródło 100%/ że w szkole pojawiają się najemcy, którzy chcą naszą stołówkę, czy ktoś z nami rodzicami na ten temat rozmawiał ?? Jakoś po ostatnich wydarzeniach typu gronkowiec, zatrucia itd. raczej nie chciałabym aby catering był w naszej stołówce. Może trzeba by się skrzyknąć i porozmawiać z Dyrekcją, co Państwo o tym myślicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co?????

Witam. Do 2012 roku chodziłem do tej szkoły. Teraz do niej nie chodzę, bo ze względów oczywistych ukończyłem tą szkołę w w/w roku(rocznik 1999). Pierwszy raz słyszę o najemcach, a co dopiero o gronkowcu i zatruciach! Chodziłem na tą stołówkę(nawet pamiętam, jak wszyscy uczniowie razem ze mną się ścigali do do stołówki, żeby później nie stać w kolejce :D) i jestem zszokowany tym co się tam dzieje. Jedzenie było ok, nawet nieco lepsze niż te w Gimnazjum nr 3 i bardzo zaskoczyła mnie ta informacja. Przez 6 lat uczęszczałem tam na obiady i nigdy nie zostałem zatruty tamtejszym jedzeniem(a jeżeli już, to chyba sobie tego nie przypominam). Mógłbym prosić, aby można mnie było wprowadzić w więcej informacji nt. tych zatruć i najemców w mojej byłej szkole? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co?????

Chyba się źle zrozumieliśmy zatrucia i gronkowce występująw innych stołówkach gdzie jest catering i właśnie chciałabym takich rzeczy uniknąć dla naszych dzieci

Aha, dobra. Sorry.

fajna szkoła "uczy" czytać ze zrozumieniem...

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...