Re: Celebrity One model Cannes z bolerkiem + welon + butki + dodatki
cena do negocjacji.
Sprzedam suknię ślubną z bolerkiem zakupioną w salonie Marietta w Gdyni z kolekcji Celebrity One, model Cannes.
Śnieżnobiałą suknię pokrywa delikatna koronka w kolorze lekkiego ecru z haftami w kolorze platyny. Oryginał miał przy wcięciu koronki na biodrze sztuczne kwiaty, z których zrezygnowałam, oraz prosty dekolt, który został dla mnie w salonie przerobiony i ma malutkie wcięcie dodające sukni uroku. Suknia ma krótki tren, który oczywiście można podpiąć.
Rozmiar 38, uszyta na wzrost 175 cm plus obcas 7 cm.
Suknię sprzedaję z halką 3 warstwową oraz kołem.
W komplecie jest koronkowe bolerko z długimi, rozszerzającymi się rękawami.
Dodam gratis welon oraz ozdoby: na szyję i włosy – wszystko widoczne na zdjęciach. Ozdóbki są białe, ale mają też elementy w kolorze platyny, więc świetnie pasują do sukni :)
Dodatkowo mogę odsprzedać ślubne butki, też biało-platynowe, włożone tylko raz, na tę szczególną okazję, jaką był mój ślub.
Jestem pierwszą właścicielką, suknia w salonie kosztowała ok. 3500 zł.
Suknię miałam włożoną tylko w dniu ślubu, nie miała i nie ma żadnych uszkodzeń czy podarć. Zdjęcia w plenerze odbywały się na sucho, a więc suknia nie była moczona ani w morzu, ani w rzece, ani w sadzawkach, itp. Została wyczyszczona w profesjonalnej pralni.
Zapraszam na przymiarki do Redłowa.
WAŻNE: na zdjęciach nie mam założonego koła! Z kołem oczywiście suknia dużo lepiej wygląda, niestety z wrażenia zapomniałam go założyć :( o czym się zorientowałam kilka dni PO weselu :/
Zdjęcia dużo lepszej jakości mogę przysłać na @.
Z przyjemnością odpowiem na pytania
:)
5
34