JACEK - ocena (1) Korzystamy regularnie w Rodzinie , szczególnie polecam trafić do Pani Jola z... JACEK PABLO - ocena (1) Masakra z biletami parkingowymi - kolejka do parkomatu bo tylko gotówką. Po... PABLO Paweł Banaś - ocena (1) Dzień dobry, byłem z rodziną w galerii piątek 13 i zaczął wyć alarm ppoż i co... Paweł Banaś
Joanna - ocena (1) Dzień dobry , Jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości obsługi pani... Joanna klient - ocena (1) od miesiecy zepsute schody ruchome- to jakis skandal! w sezonie infekcyjnym,... klient Tadejro - ocena (1) Zarządca chyba kompletnie nie panuje nad remontem czy czyszczeniem parkingu,... Tadejro Beata - ocena (1) Pani Ela prawdziwa profesjonalistką ! Jedno spojrzenie i szybkie doradztwo.... Beata Anna B. - ocena (1) Bardzo przytulne centrum handlowe. Dużo udogodnień, ogromny parking z wolnymi... Anna B. Piotr - ocena (2) Najgorsza galeria w Trójmieście, jedyna z dużych, która praktycznie nie ma... Piotr CzytelnikTrojmiasta - ocena (1) To prawda, nie ma toalety dla klientów i odwiedzających, nie możliwe wydawało... CzytelnikTrojmiasta Ewa Badyniak - ocena (1) Bardzo lubię tam chodzić i oglądać lub czasami kupować Ewa Badyniak ewelina - ocena (1) Super miejsce na zakupy ewelina Piotr - ocena (1) Karta podarunkowa riviera -nie polecam!!!!!!!! Nie mogłem zrealizować mojej... Piotr Ola - ocena (1) Galeria ma już swoje lata, ale na szybką kawę i zakupy zawsze można wpaść.... Ola Daria - opinia (1) Galeria wewnatrz ładnie urządzona, ale w mojej opinii jest nieprzemyślana... Daria Ludzie sikają - opinia (1) Skandal, żeby w tak dużym obiekcie z mnogością sklepów i płatnym parkingiem... Ludzie sikają Ja - opinia (1) Wszystkie kabiny w meskich toaletach na trzech pietrach zamkniete.... Ja Danuta - opinia (1) Fajna Galeria z tradycją,z tego co pamiętam otwarta w 1998 roku więc już... Danuta Halina - opinia (1) Przemiła profesjonalna obsługa, Panie uśmiechnięte, pełne empatii,... Halina Zuzanna - opinia (1) Fatalne rozwiązanie parkingu. Pomimo pokazania paragonów zakupu musiałam... Zuzanna