Szybkie Czytanie dobra decyzja na rozwój osobisty (1) Znakomite kursy Ewa 1200 słów/min (1) W ciągu ośmiu tygodni poprawiłem swoje tempo czytania ze 180 słów/min na... Maurycy Szybkie czytanie zmienia życie (1) Kurs szybkiego czytania u Pani Iwony Soleckiej to najlepsza inwestycja, na... Michał W.
Polecam! (1) Gorąco polecam kurs szybkiego czytania u Pani Iwony Soleckiej. Jestem... Iwona Kurs indywidualny (1) Gorąco polecam każdemu,kto szuka kursu szybkiego czytania lub efektywnego... Konrad Na prawdę warto (1) Polecam z całego serca ten kurs. Miło, przyjemnie, profesjonalnie i w... Artur szybkie czytanie (1) Polecam. Jednak jak mówią, bez pracy nie ma kołaczy. Dla wszystkich... magda Jarek - opinia (1) Profesjonalnie, kompetetnie i skutecznie. Szczerze polecam Jarek Po tym kursie zacząłem czytać (1) Przed kursem tempo mojego czytania było raczej umiarkowane, co nie zmienia... Bartosz Serdecznie polecam (1) Kurs jest skierowany do każdego, zaczynając od ucznia aż do osoby pracującej.... student jestem bardzo zadowolony i polecam (1) zapisałem się na kurs z ciekawości ale ze sceptycyzmem podchodziłem do... Marcin Rewelacja! (1) Gorąco polecam kurs-mój trwał 9 tygodni. Zajęcia urozmaicone, na których... Andrzej- inżynier Polecam !!! (1) Jestem uczennicą liceum i pomyślałam że fajnie byłoby czytać szybciej. Jestem... Klaudia :) zdecydowanie poelcam (1) jestem bardzo zadowolona z kursu! sposob prowadzenia zajec bardzo m isie... kasia GORĄCO POLECAM! (1) Jestem uczestniczką kursu szybkiego czytania i technik pamięciowych... Sonia P. polecam wszystkim! (1) Właśnie ukończyłam kurs szybkiego czytania, jestem bardzo zadowolona, zarówno... Agata opinia (1) Osobiście uczestniczyła w indywidualnym kursie co dla mnie było jedynie... Katarzyna -lekarz medycyny Opłaca się (1) Uważam, że opłacało się brać udział w szkoleniu. Inaczej postrzegam uczenie... Karina