Ola - ocena (1) Ogólnie jestem zadowolona z oprawy pracy licencjackiej, bardzo szybka... Ola Bardzo polecam! (1) Bardzo dobra jakość druku i dopasowanie do klienta. Ekipa Gryfa pomoże z... A. Nie polecam (1) Oferta bogata, ale obsługa marna.Panowie siedzą jak za kare, bardzo niemiła... Kasia
Niekompetencja (2) Obsługa drukarni jest totalną bandą... ......... ....... , wydrukowali mi... bezwzględny Szczerze polecam korzystanie (1) Od kilku lat zaglądam tu do Panów na Hallera przy każdej okazji jak tylko... Krzysztof Na czas, w dobrej jakości, profesjonalna pomoc klientowi, jeśli jej potrzebuje. (1) Jak do tej pory najlepszy punkt ksero i wydruku w mojej karierze. Ara Kazik - opinia (1) Świetna obsługa, często da się coś załatwić coś na wczoraj ;) w dobrej cenie.... Kazik Zadowolony klient :) (1) Jestem w pełni zadowolony z jakości i szybkości realizacji wszelkich - zero,... Marek Maliniak szybko,tanio,solidnie... (1) Korzystam z usług gryfu na hallera już od dłuższego czasu i jeszcze nigdy się... Wojtek Kruk Gryf (1) Obsługa profesjonalna, szybko, tanio. Polecam stała klientka Magdagdansk - opinia (1) Bardzo szybki wydruk-plotowanie, możliwosc przeslania dokumentow mailem,... Magdagdansk Polecam! (1) Szybko, sprawnie, terminowo, profesjonalnie.Uprzejma i troskliwa obsługa.... Nawigator POLECAM (1) Witam, ostatnio przypadkiem trafiłem do punkty gryfu na Hallera i sie miło... joker POLECAM!! (1) Solidna firma, miła obsługa, bogata oferta. Prace wykonane prawidłowo, w... Kasia nie polecam, niestety (1) Cenowo oferta jest ok, to samo jesli chodzi o obsluge. Są mili, uśmiechnięci,... Jess Mike - opinia (1) Niestety sprzęt do drukowania zdjęć i/lub papier mają miernej jakości...... Mike Pierwsza klasa (1) Super przemiła, bardzo przystojna no i wiecznie uśmiechnięta ekipa :D... Usatysfakcjonowana klientka