Serdecznie polecam! (1) W klinice poddawałem się zabiegowi mezoterapii igłowej skóry głowy, celem... Adam Bardzo polecam! (2) Korzystałem z usług Pani dr Anety Szczerkowskiej - Dobosz i Pani dr Magdy... Andrzej polecam (1) Wspaniałe warunki miła obsługa zabieg wykonany w sposób profesjonalny i... Teresa
Gorąco polecam! (1) W klinice poddałam się gastroskopii, którą wykonywał Dr Dymecki. Jest on... Mariola Ilonia - opinia (1) bardzo dobra i fachowa diagnostyka Ilonia serdecznie polecam (1) Od kilku lat robię zabiegi estetyczne u dr Dobosz., zawsze jestem zadowolona... A. lekarz naprawdę wart polecenia (1) Jestem pacjentka pani dr Anety Szczerkowskiej-Dobosz - ogromnie kulturalna,... Maria bardzo polecam (1) miałam ostatnio robioną gastroskopię. oczywiście bardzo się bałam, ale... Asia M POLECAM (1) Serdecznie polecam dr Magdalenę Dobosz. Pani doktor bardzo indywidualnie... Anna G polecam (1) W Klinice Profesora Dobosza miałam wykonywany zabieg laserem frakcyjnym , są... zadowolona pacjentka bardzo polecam (1) Korzystałam z usług Pani dr Anety Szczerkowskej - Dobosz wiele lat temu i... aneta Pełen komfort (1) Ostatnio usuwałam kilka znamion w klinice Dobosz Partnerzy. Chciałam... A-Z Bardzo polecam ! (1) Dziękuję lekarzom z Czterech Wież we Wrzeszczu. Zdecydowałem się wreszcie... Adam SUPER ! (1) Polecam Panią Doktor! Miła, sympatyczna, a przede wszystkim bardzo... Magda POLECAM PANIA LEKARZ (1) WITAM WSZYSTKICH .CHCIAŁABYM POLECIĆ PANIĄ ANETĘ DOBOSZ.ŚWIETNA ZNAJĄCA SIE... MAŁGOSIA Polecam. ;) (1) Lekarz jakich się nie spotyka, naprawdę świetny dermatolog :) takiego... Wioletta Polecam wszystkim!!! (1) Polecam wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym u Pani Doktor - naprawdę... Agnieszka ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Szczerze polecam panią doktor Szczerkowską – Dobosz. Bardzo... S. W końcu! (1) W końcu ktoś wyleczył mi trądzik! Ostatnie lata ciągle latałam od jednego... bb2 Polecam (1) Pani dermatolog jest bardzo miłą osobą, kompetentną i dodającą otuchy. Nie... karolina