Opinia (1) Jak szukacie autoryzowanych stacji obsługi samochodów , to omijajcie tą firmę... Kazimierz Ziomek Zdziwiony (1) Patrze na komentarze, ale jednak pojechalem skuszony szybka dostepnoscia... krzychu omijac z daleka !!! (1) Z serwisem peugeot nie maja nic wspolnego.Wymiana sprzegla w 407 oraz... Asia
Mega porażka! (2) Przyjechałam tam ze Słupska swoim citroenem c5. Mechanik sprawnie określił... asia Arturo - opinia (2) Od 2010 r. serwisuje mojego Peugeot 407 w ich serwisie, którego z resztą u... Arturo wymiana cewki i masy innych usterek Peugeot 206CC w PEUGEOT Ciągło (4) Świetny serwis i świetna obsługa, autko wyjechało nie tylko naprawione, ale i... Monika wymiana lusterka (1) Przy wymianie lusterka bocznego(mialam wlasne)zepsuty mechanizm w Peugeocie... ania Sopot Peugeot (1) Kupiłem nowego P. 207, odebrałem go 01.04.2011 i po kilku dniach jestem... Klient polecam (1) byłam w salonie wczoraj i spotkałam sie z bardzo miłą obsługą. Dostałam dobrą... Ania Adam - opinia (1) Kupiłem u nich auto w zeszłym roku. Byłem ciekaw jak będzie w serwisie bo... Adam Błażej - opinia (1) Odwiedziłam salon Center-Mot w Sopocie trzy razy i za każym podawano mi... Błażej nie polecam (1) Dealer polecony przez znajomego, więc kupiłem z salonu nowy samochód.... klient Tadeusz - opinia (1) umawiają się na inna cenę a po naprawie spiewają inna bez jakiegokolwiek... Tadeusz Radosław Socha (1) Serdeczne podziękowania za obsługę dla Pana Radosława Sochy, po raz kolejny... Danuta Pacyga