Jakub - ocena (1) Bardzo polecam zarówno samą placówkę jak i w szczególności Pana Adama. Po... Jakub Sabina - ocena (1) byłam na rehabiloitacji u pana adama i moge z czystym sumieniem polecić to... Sabina BB - ocena (1) Miejsce godne polecenia, uprzejma i zyczliwa obsługa. BB
Mm - ocena (1) Polecam rehabilitację w tym miejscu, szczególne podziękowania dla Pana Adama,... Mm Ob - ocena (1) Będę wracać w razie potrzeby. Pan Adam robi dobrą robotę. Ob Piotr - ocena (1) Trafna terapia. Pan Adam wyciągnął mnie z dużych kłopotów z kręgosłupem.... Piotr WP - ocena (1) Polecam, terapia u Pana Adama na bardzo wysokim poziomie. WP Marcin - ocena (1) Pan Adam świetny specjalista fizjoterapii. Polecam Marcin Ak - ocena (1) Miejsce warte polecenia, polecam rehabilitację u Pana Adama. Ak Julia T - ocena (1) Trafiłam do do Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej z dużym bólem... Julia T Krystian - ocena (1) Do Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej trafiliśmy z polecenia.... Krystian Labuda Natalia - ocena (1) Konkretna i skuteczna terapia stawu barkowego po wypadku. Jestem pozytywnie... Labuda Natalia Walenty - ocena (1) Byłem rehabilitowany przez Pana Adama po zabiegu operacyjnym kolana, polecam... Walenty Jakub - ocena (1) Mama korzystała z rehabilitacji u fizjoterapeuty Adama, z pozytywnym efektem... Jakub Iza - ocena (1) Bardzo rzeczowa obsluga miły personel, polecam Pana Adam szybko postawil mnie... Iza Jan - ocena (1) Bardzo profesjonale podejście do pacjenta. Konkrety. Zdecydowanie polecam... Jan DM - ocena (1) Wizyta u Pana Adama przyniosła znaczną poprawę ruchomości. Polecam tą... DM Anonim - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów masażu i rehabilitacji. Pozdrawiam Anonim Marlena - ocena (1) Bardzo miła obsługa recepcji, rehabilitanci z dużym doświadczeniem, jestem... Marlena A.B - ocena (1) Zabiegi fizjoterapeutyczne I masaz u Pani Alony pomogly uporac sie z bólem.... A.B