Pierwszy Taniec (1) Witam, Chciałbym gorąco polecić wraz z narzeczoną Panią Magdę. Kurs... Kudłaty pierwszy taniec (1) Witam:) Chodziliśmy na naukę pierwszego tańca do Pani Magdaleny. Instruktorka... Magda i Damian pierwszy taniec- lekcje indywidualne (1) Serdecznie polecamy zajęcia z p.Magdą, mieliśmy mało czasu, a udało się... Kasia i Paweł
Kurs tańca dla nowożeńców (2) Odbyliśmy ostatnio indywidualny kurs tańca (10 zajęć x 45 min) dla... Łucja Tyle dzieci, że nie widzą nauczyciela i robią co chcą. (4) W porównaniu do innych kursów tańca dla dzieci to nic więcej niż gromadne i... JS Polecamy! (1) Serdecznie polecamy lekcje indywidualne dla narzeczonych u Magdy. Zajęcia... Zadowoleni:) Z czystym sumieniem POLECAM (1) Rewelacyjna animacja - pozdrawiam p. Kasię, dzieci zadowolone - zabawa w 100%... Karolina Tanio i profesjonalnie (1) Mam dziecko w wieku 8 lat i po raz trzeci wyprawiałam urodziny poza domem.... Kinga Indywidualne lekcje pierwszego tańca :) (1) Zajęcia z p.Magdą rewelacyjne :). Pełen profesjonalizm i zaangażowanie z jej... Magda i Artur lekcje prywatne dla narzeczonych (1) Pani Magdalena rewelacyjnie prowadzi zajęcia w ciągu 5 lekcji nauczyła nas... Paulina i Kacper gorąco polecamy! (1) Kurs tańca przedmałżeńskiego, dopasowana ciekawa choreografia do wybranej... Marcin Asia onka - opinia (1) polecam kursy nauki pierwszego tańca na weselu, zwłaszcza magde, jest... onka indywidualne lekcje z p.Magdą (1) Uczęszczaliśmy na lekcje indywidualne do p.Magdy (bardzo sympatyczna),które... Żaneta i Kamil Lekcje indywidualne z P. Magdą (1) Chodziliśmy na indywidualną naukę pierwszego tańca. Profesjonalizm i... Asia i Mateusz Piotrek - opinia (1) Lekcje prywatne dla narzeczonych prowadzone bardzo profesjonalnie w super... Piotrek ZUMBAAAA (1) Witam.Serdecznie polcem zajęcia ZUMBY ktore odbywaja sie w kazdy... Kasia My jesteś w trakcje ... (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Magda jest bardzo sympatyczna i cierpliwa.... Kiniaaa poszukujemy chetną pare (1) Poszukujemy chętnej pary na kurs 2 stopnia. Chętne osoby serdecznie... Kursantka PAN S.TO PORAŻKA TEJ SZKOŁY (1) W LIPCU RAZEM Z NAŻYCZONYM ZAPISALIŚMY SIĘ NA KURS DLA NOWOŻEŃCÓW PROWADZONY... FARMACEUTKA urodziny mojej córki (1) Po kilku latach wyprawiania urodzin mojej córki na różnych placach zabaw... Beata