Darios80 - opinia (1) Masakra...wizyta umówiona na konkretną godzinę - na miejscu trzeba było... Darios80 Mieczysław - opinia (1) Profesjonalna i skuteczna pomoc dla zwierzaków. W nowej, nowoczesnej... Mieczysław Ewa - opinia (1) Niepoważne podejście do swojej pracy Ewa
Ewa - opinia (1) Gdy po 3 tygodniach ciężkiej, niezdiagnozowanej choroby psa trafiliśmy do... Ewa Magda P - opinia (1) 1. Umówione online 3 wizyty z 30 min. opóźnieniem. Na drzwiach info, że... Magda P Bonifacy - opinia (1) Zwierzak od niedawna jest już w krainie wiecznych łowów, ale przez ostatnie 2... Bonifacy lenn - opinia (1) Najlepsi, zaangażowani specjaliści, ogromna wiedza i ciągłe dokształcanie,... lenn Aga - opinia (2) Trafiłam z 14 letnim psiakiem do dr Anny Włodarczyk, po diagnozie... Aga Marta - opinia (1) Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Przy profilaktycznej wizycie u... Marta Najlepszy weterynarz w Trojmiescie (1) Nasz piesek trafil do przychodni w stanie krytycznym po zatruciu calego... Anna Najlepsi w Gdańsku (1) Panie z Nordica Vet robią kawał dobrej roboty. Odkąd trafiłam tam z moimi... Milena Weterynarz (1) Byłam kilka razy, ale ceny porady ostatecznie mnie odstraszyły. Ceny wyższe... Dana Warto (1) Pani doktor Ania prowadzi mojego psa Toffika(szczeniak) 2mce polecam za... jgd Najlepszy Lekarz Weterynarii! (1) Do Pani Doktor Ani przyjechałyśmy pierwszy raz prawie rok temu. Wizyty u... Basia K. Prowadzenie psa od szczeniaka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Pani weterynarz nie raz wyratowała pieska z... Klaudia Szczerze polecam! (1) Jakiś czas temu nasz psiak nagle poważnie zachorował. Bardzo nagle i bardzo... Michał Całkowity brak kompetencji (1) Podążając naiwnie za fantastycznymi opiniami wybrałam tą klinikę w celu... Monika Szanowni Państwo! Nordica to profesjonalizm przez duże P! (1) Kotkę mam dziką i niekiedy agresywną. Wymagała jednak zabiegu i badań bo nie... Łukasz Podziękowania (1) Wielkie dzięki dla całego personelu przychodni. Za "ludzkie" podejście do... Grzegorz M Wspaniali specjaliści (1) Doktor Anna Włodarczyk i Małgorzata Damaszek uratowały życie naszej kotce... Marianna