Centrum handlowe Szperk - czy potrzebne?

Witajcie.

Zastanawiam się, jakie jest Wasze zdanie na temat budowy centrum handlowego Szperk (przy Nomi)? Mi się wydaje, że dużo osób będzie odwiedzało to centrum, ponieważ powstanie tam wiele sklepów : Empik, Rossmann, H&M, Reserved, cukiernia Sowa i wiele innych znanych marek.
Z tego co wiem to najbliższe takie sklepy są w centrum Gdyni.

A Wy co myślicie? Przyda się to centrum czy raczej kolejne zbędne centrum handlowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Centrum handlowe Szperk - czy potrzebne?

a ja myślę, że Ty się musisz w domy nieźle nudzić że zadajesz tak głupie pytania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajnie, że powstaje, bo będą nowe miejsca pracy. No i jakieś sklepy bliżej domu też się przydadzą ;-) A wiesz może kiedy otwarcie? Jak ostatnio tam byłam to były początku budowy ;p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Otwarcie w lutym 2012. Miało być teraz w listopadzie ale zostało przesunięte...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do bani taka praca - pozycjonowanie eventow w necie co? Koledzy robia strone na fejsa tez? I NK? Troszke za bardzo na chama poszlas i z daleka czuc scieme
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

że co ? Oo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sumie dobrze, bo kolejne miejsca pracy, z drugiej strony jak sobie pomyślę,że w Polsce już nigdzie indziej pracy nie można dostać jak tylko w sklepie to mi się słabo robi........
Nie jest to szczyt marzeń dla żadnej z nas-praca w sklepie a jednak wiele wykształconych osób tam trafi, bo nie ma nic innego, ja osobiście wolałabym ogromny biurowiec.....ale to nie realne

I co? do końca życia w sklepie.......pracujące niedziele,święta..............masakra
ale cóż..........trzeba się cieszyć,że chociaż taka praca będzie-i znowu pracodawcy wygrają bo zarobki będą jak w innych galeriach-najniższa krajowa lub 1/2 etatu oficjalnie......... :((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

~bezrobotna ,weź otwórz swój sklep, nie handluj w soboty, niedziele, święta, płać pełen ZUS i średnia krajowa, zdajesz sobie sprawę ile czynsz wynosi w takim centrum? zejdź na ziemie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem w ogóle wpisu bezrobotnej.
Kobieto jak ci nie pasi praca w sklepie to się ucz dalej, wkuwaj języki i spadaj za granicę. Co za narzekanie.
I w centrach handlowych to nie tylko najniższa krajowa itd itp...
Ja pracuje w dużym i prestiżowym, na umowie o pracę. W święta centrum jest zamknięte tak apropos.
I wcale nie mam najnizszej krajowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...