Chamski taksówkarz
Wczoraj podwożąc mojego chłopaka w okolicę Starówki zatrzymałam się przy słupkach które wskazują zakaz wjazdu do dalszej strefy.Akurat przechodziła nawałnica deszczu więc włączyłam awaryjne żeby chwilę to przeczekać.Za mną ustawił się taksówkarz o numerach rejestracyjnych GD 692 GH i zaczął trąbić. Chciał wjechać do strefy z zakazem wjazdu,jednak żeby umożliwić mu przejazd sama musiałabym tam wjechać. Nie miałam również jak wycofać bo facet zagrodził mi drogę. Stał za mną i trąbił nieustannie przez dobre 2 minuty, aż dookoła zbiegli się ludzie, po czym wysiadł, podszedł do mnie i rzucając na lewo i prawo "k****mi", powiedział że mam "przesunąć p***ę z drogi". Oczywiście jego chamstwo tak mnie urzekło że postanowiłam gburowi nie ustępować, na co taksówkarz Komfort Taxi zagrodził mi drogę stając autem w poprzek ulicy. Ludzie dookoła (potencjalni klienci Komfort Taxi) byli oburzeni,jakiś Pan doradził żebym zadzwoniła po policję, co też zrobiłam, jednak gdy tylko taksówkarz to usłyszał od razu uciekł.Tak właśnie ten Pan buduje renomę swojej firmy. Już nigdy nie skorzystam z usług tej korporacji i będę to odradzała wszystkim znajomym jak również tym którzy to przeczytali.