Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nigdy więcej tam nie pójdę i nie polecam nikomu. Jako konsument po uiszczeniu opłaty za wstęp nie spodziewałam się ze zostaniemy z partnerem tak potraktowani. Przyszliśmy na początku imprezy zajęliśmy wolny stolik a po godzinie podszedł do nas ochroniarz i zażądał zmiany miejsca pomimo Iz nie miał ku temu żadnych podstaw- nie był to stolik zarezerwowany. Nie wyraziliśmy zgody, bo właściwie, dlaczego???
Pobawiliśmy się może jeszcze z godzinę i postanowiliśmy opuścić lokal. Moj partner kierował się już do wyjścia, gdy podszedł do niego ochroniarz i zażądał bez podstawieni opuszczenia lokalu. Partner zażądał rozmowy z kierownikiem klubu to go w brutalny sposób wyrzucono za drzwi. Po chwili podeszli do mnie i tez mnie wyprowadzili. Kiedy chciałam wrócić się z numerkiem po kurtkę usłyszałam -wy?....aj i zostałam wypchnięta? Nikt nawet nie zareagował świadczy to nie tylko o klubie jak również osobach go odwiedzających.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie jakaś ściema... wszyscy są tam wporządku i ja napewno to miejsce będę odwiedzać z moimi znajomymi :) baa nawet koleżanki i koledzy z gdyni przyjeżdzają żeby móc się tam pobawić więc koleżanko nie gadaj głupot :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4