Chamstwo
Zmuszony jestem niestety wydać negatywną recenzję dla tego klubu pomimo, że nie raz wybawiłem się dobrze, aczkolwiek nie w ostatnim czasie. Z tego też powodu nie wiem dlaczego się zmieniło, ale zmieniło się in minus. Nie toleruję chamstwa, braku poszanowania godności innej osoby, dlatego także doceniam kluby gdzie ochroniarze to nie jedynie "garniak" ale i kultura osobista (a to rzadkość). Brak swojej kultury "goryle", bo tak można kolokwialnie określić przypakowane jednostki bez humanizmu, okazały poprzez chamskie i obraźliwe zachowania wobec gości. Czego widocznie nie starają się zrozumieć, to że każdy gość jest prawdopodobnym klientem. Jak dzisiaj nie ma dla niego miejsca, ale mu miło podziękujęmy, to wróci, jeżeli niemiło, to nie powróci już. Proste? Oczywiście dużo łatwiej pokazać swoją pozycję w stadzie i kolokwialnie "wyrzucić kogoś na zbity pysk". Dziwi mnie dodatkowo zachowanie "menedzerki" tudzież pracownicy AK PG Kw., która zamiast próbować rozładować sytuację po prostu wrzuca swoim klientom i im na dodatek GROZI! To doprawdy brak profesjonalizmu, po prostu pełną "gębą"! Aha, czekam z niecierpliwością na pozew w powództwa cywilnego : ) Michał.