Chciałabym poznać koleżankę w zbliżonym wieku 38l

Jestem bezdzietna, nie paląca, abstynentka,
introwertyczka, prowadzę siedzący tryb życia i mam znaczną nadwagę. Lubię czytać, gotować, słuchać podcastów, oglądam Stand-up i seriale na Netflix. Oglądam wszystkie bajki kinowe Pixara jak tylko wychodzą. Lubię zwierzęta, mam dwa koty. Jestem ateistką. Mam lewicowe poglądy. Brakuje mi kogoś bliskiego, żeby czasem pogadać przy kawie, może pograć w planszówki, pójść razem do kina, na stand-up albo na minigolfa. Żeby móc sobie ufać nawzajem, móc ponarzekać na różne sprawy i móc na siebie ogólnie liczyć. Właściwie byłoby super tak się zaprzyjaźnić, żeby stać się jakby rodziną tylko, że lepszą bo wybraną samemu. Jestem z Gdańska przymorze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chciałabym poznać koleżankę w zbliżonym wieku 38l

Jeny! Mam podobnie !

Jestem z Przymorze.

polityczna91@wp.pl

Cześć :) Napisz do mnie, chętnie się zaprzyjaźnię :) Jo
Rougecat@wp.pl

Hej :) a mogę też zostać Twoim przyjacielem? Może się uda :)
Napisz na tomekbor24@gmail.com - jestem ciekawą osobą o podobnych "parametrach", chętnie się spotkam, ustalimy jakiś plan działania, wspólne eventy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, Jeśli tak jak w ogłoszeniu szukasz koleżanki to możemy porozmawiać. Monika

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (35 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Kolegi (7 odpowiedzi)

Witam mam 35 lat i szukam kolegi, z którym będę mogła porozmawiać o wszystkim. Chętnych proszę...

szukam ojca dla dziecka (153 odpowiedzi)

Szukam odpowiedzialnego ojca dla mojego (przyszłego) dziecka. Inaczej mówiąc,szukam...