Chciałabym rozjaśnić włosy w sprawdzonym salonie fryzjerskim, znacie taki w Trójmieście?

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Jestem brunetką i chciałabym rozjaśnić włosy w dobrym salonie na sprawdzonych farbach. Bardzo chciałabym uniknąć wszelkich wpadek typu żółte włosy, "rumuński blond":>Poradźcie proszę sprawdzony salon!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chciałabym rozjaśnić włosy w sprawdzonym salonie fryzjerskim, znacie taki w Trójmieście?

najlepszy salon do blondów podobno jest w wejcherowie w centrum handlowym Kaszub, podobno strasznie oblegany przez blondynki i mają świetne fryzjerki szkolone specjalnie pod kierunkiem farbowania i pielęgnacji blondów, 3/4 klientek to blondynki właśnie
Ja też jestem blondynką, korzystam z usług Pani Violetty w salonie PANI we wrzeszczu przy grunwaldzkiej, jest bardzo ok
A wejcherowo znam z opowiadań znajomych, które tam chodzą. Na początku roku jedna z koleżanek robiła tam się z brunetki na platynowo i na pawdę profesjonalnie miała to wykonane a efekt był oszałamiający

Re: Chciałabym rozjaśnić włosy w sprawdzonym salonie fryzjerskim, znacie taki w Trójmieście?

Najlepsze farby ma Loreal. Polecam Anię z Krewetki 587693030

i znowu ta kryptoreklama- opanujcie się w końcu, jak brak klientów to polepszcie swoje uslugi a nie anonimowa agiatcja internetowa,

Polecam dziewczyny ze Studia Fryzur i Kosmetyki.Są fantastyczne w tym co robią.Nie jest może najtaniej,ale zawsze podchodzą do tematu z pełnym profesjonalizmem i pracują na fajnych produktach.Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.Możesz się do nich umówić również mailowo.Adres ich strony:http://www.studiogdynia.pl

Ja polecam pania Kasiez salonu Marylin na przymorzu. Pracuje tylko na lorealu, odkad do niej chodze moje wlosy sa zawsze miekkie i blyszczace, mimo rozjasniania. Kobieta wie co robi. Pelen progesjoalizm! Oczywiscie w domu tez uzywam poleconych przez nia produktow Loreal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecic salon retro atelier we Wrzeszczu. Super kosmetyki !!! Dodam że mam łuszczyce głowy a po farbowaniu u Pani Wiesi skóra się zalecza, zero szkodliwości na zniszczonej łusce wydaje mi się że to wiele mówi !!! Włosy delikatne i nawilżone... Polecam, polecam, raz jeszcze polecam!!!!!!! Jak farba to tylko tam ;) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam GALERIE FRYZUR w Gdyni,ul.Bema18.Pracuja tam na Kadusie.Kolory rewelacyjne/

Inne tematy z forum

Nowa Toruńska - opinie i oceny (9 odpowiedzi)

Nowa Toruńska powstanie - jak sama nazwa wskazuje - na Starym Przedmieściu, przy ul. Toruńskiej....

Brabank - opinie i oceny (77 odpowiedzi)

Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku....

Wendy (4 odpowiedzi)

Osiedle Wendy zlokalizowane będzie u zbiegu ulic Wendy i Węglowej - między portem a miastem, na...