Chciałem wpisać swój anons

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Ale myślę, że nie oszukam przeznaczenia. Nie uniknę tego co mnie czeka, tego kogo mam spotkać w życiu. Anons chyba byłby tylko kolejnym dowodem mojego zniecierpliwienia oczekiwaniem.
Poczekam sobie dalej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chciałem wpisać swój anons

Jasne.. Nie oszukasz przeznaczenia. Twoje dalsze życie już jest całkowicie zaplanowane i znane w 100%.
Czekaj dalej, co Cię spotka.. Powodzenia )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też czekam , ale z tego czekania nic nie wynika. Poczekamy sobie dalej, moze zdarzy sie jakiś cud
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też czekam, ale szczerze mówiąc nie tracę nadziei :) Pozdrowienia dla wszystkich!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha...:)
Coś mi to przypomina;)
Na moje pytanie, czemu nie da ogłoszenia skoro tak cierpi usłyszałem: "Daję się znaleźć ;)"

ja też , całe życie czekam

Idę na spacer - idzie ktoś ze mną? :)

ja.

Ja także czekam ale siedząc w parku, wybierając się na przejażdżkę, chodząc do kina tworząc przypadkowe sytuacje :D.

Dziś była dyskusja z przypadkową osobą na temat Jej psa - potężny psiak. I tak zleciała podróż, że mało brakowało abym przejechał stacje :)

Nie ma to jak podryw na pupila;)

Jeszcze znam na dziecko :P tylko wtedy muszę zabrać ze sobą 2 letnią chrześnicę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja.
Ja za żadnym mężczyzną się nie obejrzę na ulicy, ale za psem - zawsze.
Zadbany, ułożony pies to podstawa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coż, ja na ptaka nie poderwę :)

Oj jagda na ptaka można dużo poderwać (tylko bez podtekstów)

On nie uznaje smyczy. No i płochliwy jest:)
Kota to już widywałem spacerującego z właścicielem na uwięzi ale ptaka jeszcze nie :)

Jagda -kanarek ?

Nimfa.

co z tego, że mam pięknego owczarka niemieckiego, na spacerze "dziki" troszke szarpie, lubi zapachy, myśli chyba, że się nawącha na zapas, ułożony, grzeczny, zero agresji, ale jak zobaczy innego psa to zmienia się w wariata, ostatnio szeka nawet na ludzi idących bez psa, bo a nóż widelec jednak ten ktoś idzie z psem

skutecznie odstraszy każdego "absztyfikanta"

To chociaż Ty się uśmiechaj;)

No pewnie, że sie uśmiecham
muszę brak ogłady mojego pieska nadrabiać uśmiechem
kto wie, może i nawet usmiechałam sie do @nieznany, bo na 'Aniołkach" mieszkam

Gdy sobie idziemy po ulicy, często chcieli byśmy zostać zaczepieni, zagadani przez obcą miłą osobę. Jednak samemu boimy się zagadać gdyż myślimy, że ta osoba myśli inaczej, poczuje się zażenowana albo zadrwi z nas. To chyba dlatego, że nie wierzymy, że ten/ta obok myśli, czuje podobnie i ma identyczne pragnienia jak my sami. Poszerza się dystans między ludźmi jakby każdy z innej planety był. To wspólnota obcych sobie ludzi. Łączy nas jedynie wspólny chodnik po którym idziemy razem do pracy. Zabraknie pracy, to nie będzie pretekstu by nawet minąć się obojętnie pośród tłumu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda jest taka, że szczęściu trzeba pomóc.Samo raczej nie przyjdzie.
@pani40+ : jeśli masz ochotę na spacer to zapraszam. Będę bez ptaka ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że chętnie bym się wybrała ale ten tydzień łącznie z niedzielā mam zajęty (praca) ale po ,czemu nie ,nimfa piękny ptak.

"Będę bez ptaka ;)"

:)))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Haha - a wyobraź sobie reakcje gdy ktoś mnie pyta czym oprócz pracy się w życiu zajmuję i odpowiadam "zajmuję się swoim ptakiem" ;) Fakt-lubię czasem z premedytacją użyć innego słowa - "pielęgnuję" ;) Jeden jedyny raz pojechałem po całości i stwierdziłem, że mam nimfomanię ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jagda ale chociaż z tego twojego ptaka masz ubaw i znów bez podtekstów ha ha mała zrzecz a cieszy.

Obrażanie innych użytkowników to świetny sposób na to aby zaistnieć na tym forum.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jesteś zwyczajnym trollem ale jeżeli chodzi o mnie to w trollowaniu musisz się jeszcze wiele nauczyć.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

Pani Ania, chcąc nie chcąc, strzał w 10tke! Nie pierwsza osoba to zauważyła i nie jedna jeszcze zauważy. BRAWO Pani Aniu!! Za odwagę i w ogóle ;)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do anonimowego obrzucania obelgami osoby której się nie zna faktycznie potrzeba odwagi i moralnego kręgosłupa. Brawo ricardo, brawo pani ania.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Cross, ty to robisz notorycznie, nie uważasz, że kiedyś takie zachowanie zacznie obracać się przeciwko tobie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

@pani ania: Jakie to merytoryczne i konstruktywne.Zazdrościsz mu? Skoro Twoje życie jest tak piękne,szczęśliwe i wartościowe to skąd ta frustracja?
Nie cierpię ludzi, ktorzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy: "Ty jesteś głupi! Nie ,to Ty jesteś głupi! A Ty masz krzywy nos! Nie, bo Ty!!!"
Cross ,przyznaj się - to Twoja była?;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

"Cross ,przyznaj się - to Twoja była?;)"

Jeżeli nawet to musiałaby być bardzo pamiętliwa. Od kilkunastu lat jestem żonaty i od tego czasu nie miewam byłych. :)

~ricardo zacytuj moją wypowiedź w której obrzucam kogoś obelgami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Cross, w prost może tak nie mówisz, ale często twoje wypowiedzi, często jednak nie tylko twoje (także sadyla i spółka), są przesiąknięte złośliwością.
Tylko po co? Zobacz ile negatywów dostałem w ogłoszeniu, jak myślisz kto tak robi? Ja się domyślam.... A czy rzeczywiście jest aż takie złe? Nie wydaje mi się ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ricardo - mam do Ciebie pytanie: czy Ty naprawdę masz tak niskie poczucie własnej wartości skoro zwracasz uwagę na "lajki" i szukasz potwierdzenia jej czy podziwu u innych? Ja rozumiem, że opinie innych ludzi,otoczenia,środowiska o nas samych są ważne bo żyjemy wśród ludzi ale nie daj się zwariować. A potem biorą się rozchwiane emocjonalnie osobniki w realu żyjące tylko tym co tam słychać na fb i czy może zwiększył im się licznik znajomych.Co prawda wirtualnych - ale co tam - skoro za darmo.
Proszę - nie obrażaj się.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13

"Cross, w prost może tak nie mówisz, ale często twoje wypowiedzi, często jednak nie tylko twoje (także sadyla i spółka), są przesiąknięte złośliwością."

Nawet jeżeli tak jest to co z tego. Złośliwie komentuje błędy ortograficzne oraz prostacki styl pisania. Uważam że w trakcie forumowej dyskusji oznaką szacunku dla rozmówcy jest pisanie z sensem i bez błędów.

"Tylko po co? Zobacz ile negatywów dostałem w ogłoszeniu, jak myślisz kto tak robi?"

Nie mam pojęcia. Ja ani nie "minusuję" ani nie "plusuję" wpisów innych forumowiczów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

Cross? Żartujesz sobie teraz?
Żeby nie pilczył ktoś kiedyś tobie ile ty popełniłeś błędów ;)

Nie zgodzę się też, że złośliwie komentujesz tylko błędy, ale nie będę przeszukiwał forum, żeby udowadniać swoje racje. Nie mniej jednak o szacunku mógłbyś się trochę sam poduczyć ;) Nie jedna słowna potyczka już tu była na forum, a wyzywać zaczynasz, gdy puszczają ci nerwy.
I gdy tylko ktoś za bardzo ci pojedzie, ty szukasz ucieczki u admina, prosząc o usuniecie obrażająych ciebie komentarzy :)
Tylko proszę teraz... nie wmawiaj nikomu, że tak nie jest ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Żeby nie pilczył ktoś kiedyś tobie ile ty popełniłeś błędów ;)"

Drobne błędy może popełniać każdy. Jednak każda przeglądarka internetowa posiada opcję korekta błędów. Więc jeżeli ktoś robi błędy ortograficzne masowo i w najprostszych wyrazach bo nie chce mu się sprawdzić i poprawić wyrazów podkreślonych na czerwono to zwyczajne lekceważenie rozmówcy. Uważam że coś takiego należy piętnować.
====
"Nie zgodzę się też, że złośliwie komentujesz tylko błędy, ale nie będę przeszukiwał forum, żeby udowadniać swoje racje."

Jeżeli stawia się komuś zarzuty to wypada mieć argumenty na ich poparcie. Inaczej traci się wiarygodność i naraża na złośliwe komentarze innych forumowiczów.
====
"Nie jedna słowna potyczka już tu była na forum, a wyzywać zaczynasz, gdy puszczają ci nerwy."

Z tym że niejedna potyczka słowna na forum była się oczywiście zgadzam. Ale skoro twierdzisz że obrzucam dyskutantów obelgami gdy puszczają mi nerwy to poproszę o cytaty moich wypowiedzi.
====
"I gdy tylko ktoś za bardzo ci pojedzie, ty szukasz ucieczki u admina, prosząc o usuniecie obrażająych ciebie komentarzy :)"

Na forum wiele jest negatywnych wpisów na mój temat pisanych przez osoby, których nie znam i których opinia na mój temat kompletnie nie ma dla mnie znaczenia. Nic nie wiem o tym żeby były one usuwane. Być może admin z własnej inicjatywy usuwa posty zawierające wulgaryzmy. I nigdy u nikogo nie szukam ucieczki.
====
"Tylko proszę teraz... nie wmawiaj nikomu, że tak nie jest ;)"

Nie zamierzam nic nikomu wmawiać. Z nas dwóch to Ty kolokwialnie mówiąc robisz z gęby podeszwę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Wiedziałem już ( i nie tylko ja), że jesteś idiotą, ale dziś się przekonałem, że skończonym :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Współczujmy temu biednemu dziwakowi :)

Nie zabierajmy mu netu i tego forum - niczego więcej w życiu nie ma ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Wiedziałem już ( i nie tylko ja), że jesteś idiotą, ale dziś się przekonałem, że skończonym :)"

Kręci cię takie anonimowe rzucanie obelgami? Założę się że na żywo taki odważny nie jesteś, prawda?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cross jak często wypełznasz zza swojego monitorka? Raz na rok? tylko tam jestes kim ważnym ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak na trolla to ranny z ciebie ptaszek, trollu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Cross

Jak na buraka, też szybki jesteś w odpowiadaniu ;D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty za to jesteś typowym nieudacznikiem, mocnym tylko jak chowasz się za swój monitorek. Dlatego siedzisz tam 20 goszin na dobę ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem tylko tyle że obaj/oboje jesteście żenująco żałośni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

@Cross

Odezwał się zwibak bez jaj ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez jaj to są trolle twojego pokroju korzystające z anonimowości internetu w celu leczenia własnych kompleksów poprzez obrzucanie obelgami innych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Cross

Nareszcie publicznie wytłumaczyłeś SOBIE swoje nędzne zachowanie ;D

Spojrzałeś dziś w lustro i od razu wiedziałeś, że taki właśnie jesteś jak mówisz? ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę że oprócz tego że jesteście zwykłymi żałosnymi trollami to i z umiejętnością czytania ze zrozumieniem też u was słabiutko. Ponieważ w wymyślaniu obelg także jesteście mało kreatywni poczułem się znudzony i nie zamierzam ciągnąc tej farsy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cross dokładnie w 100% opisałeś siebie. Siedzisz całą dobę przed swoim monitorkiem i dowalasz innym, oceniasz i się mądrzysz.

Dlaczego?

Bo tylko zza swojego monitorka możesz to robić.

Ponieważ w świecie realnym nie znaczysz nic.

Ktoś kto w realnym życiu nazwałby cię przeciętniakiem sprawiłbym ci mega komplement!

Siedząc za monitorkiem 20 godzin na dobę i ubliżając innym czujesz się ważny. Jednocześnie doskonale wiesz, że jak WYPEŁZNIESZ zza tego monitorka to już nikomu nic nie powiesz i nikogo nie ocenisz. Bo albo kto cie szybko spuści na odpowiedni poziom albo dostaniesz w czape i tyle.

Ot i cała prawda.

Dlatego uważam, że na ciebie nie należy się denerwować, nie należy się iryteować, a już na pewno nie wolno się wkurzać. Tobie trzeba współczuć i spróbować pomoc.

Przecież gdyby odebrać ci twój monitorek to już nie pozostanie ci NIC...

Adios ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na dobrego trolla musisz się jeszcze wiele nauczyć. Dobry troll nie powinien dać się tak łatwo wyprowadzić z równowagi. To ja powinienem się trząść ze złości a nie ty. Nawet na trolla się nie nadajesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Cross

Bo pozwalamy ci tutaj bytować trollu ;) Dobrze, że można cię trochę po łysej bani poklepać ;D

"Dobrze, że można cię trochę po łysej bani poklepać ;D"

Założę się że face to face nie miałbyś dość odwagi ani żeby mi to powiedzieć ani tym bardziej wykonać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A może chcesz się przekonać? Bo ja szybko się przemieszczam bardzo ;)

Face to face? Chłopcze przwecież face to face to ty "dzień dobry nawet nie umiesz powiedzieć".

Ty potrafisz tylko być mocny zza monitorka za którym się chowasz 20 godzin na dobę.

Widzę, że prawda cie bardzo boli chłopcze :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

" A może chcesz się przekonać? Bo ja szybko się przemieszczam bardzo ;)"

Gdybym napisał że chcę to pewnie nastąpiłaby cisza w eterze bo krowa, która dużo ryczy mało daje mleka. Poza tym nie lubię robić krzywdy mentalnym kalekom. Wystarczająco zostałeś skrzywdzony przez los brakiem rozumu, charakteru i kręgosłupa moralnego.

Moje ulubione trolle.
Dwie moralne kaleki solidarnie leczące własne kompleksy i wspierające się wzajemnie na jednym forum to widok raczej rzadki. A jednak tacy właśnie jesteście. Bawi mnie czytanie waszych nędznych wynurzeń. A jeszcze bardziej bawi mnie to jak łatwo dajecie się podpuścić przy ich tworzeniu i ile was to tworzenie kosztuje wysiłku i frustracji.. Nie czujecie się odrobinę manipulowani? Obiecuję że wieczorem wypiję piwko za wasze zdrowie i za waszą radosną i nieskomplikowaną twórczość.

Ps: Może we dwoje założycie mój fanklub. Obiecuję dać każdemu członkowi zdjęcie z autografem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

@Cross

Dałeś wspaniały opis SWOJEJ własnej osobowości. Nie przypuszczałem, że tak głęboko potrawisz opisać SWOJE bezmózgowie ;D

Naprawdę musisz być umysłowym kaleką jeżeli nie stać cię na napisanie czegoś lepszego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty jestes siedzącym całymi dniami przed monitorkiem życiowym nieudacznikiem.
Coś więcej mozna dodat? Nie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chodziło mi o to że aby być dobrym trollem należy wymyślać coraz to nowe bulwersujące obelgi. A wy ciągle piszecie to samo. Nawet na trolle jesteście za cieńcy. Po prostu dwie umysłowe kaleki, które w necie nieudolnie wylewają własne frustracje.
Coś więcej można dodać. Nie!

Oferta z fanklubem jest cały czas aktualna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

gorszy od "internetowego trola", może być tylko "monotematyczny internetowy trol" i do tego nie umiejący czytać ze zrozumieniem

@cross nie ważne ile razy i na ile sposobów byś im tłumaczył co miałeś na myśli, to i tak to do nich nie dotrze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zaczęłam pisac o tobie bo jestes własnie takim życiowym nieudacznikiem, który zza swojego monitorka obraza i ocenia innych.

Jesteś tak żałsnym życiowym zerem, że chyba trzeba zorganizować jakąś zbiórkę kasy żeby ci pomóc nieudacvzniku plujący na ludzi zza swojego monitorka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie. Jest takie przysłowie "los jest panem naszego życia" Więc nie ma co kombinować i tak będzie co ma być;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

myślę, że nie oszukam przeznaczenia. Nie uniknę tego co mnie czeka, tego kogo mam spotkać w życiu.
==
Nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie. Każdego dnia można uczynić coś, co odmieni życie o 180 stopni.
Doprawdy nie wiem skąd u ludzi bierze się przekonanie, że tam gdzieś już wszystko zapisano jak ma wyglądać czyjeś życie i się nie ma na nic wpływu. To po co w takim razie się żyje? Z wolną wolą na dodatek?
A już szczególnie "rusza" mnie gadka w stylu: widocznie Bóg tak chce.

@Kinga:

Lubię Cię :)

Chciałeś zapewne powiedzieć, że lubisz czytać moje wpisy. Dziękuję, to miło. :)

@Kinga:
Twoje wpisy, jeśli szczere (a nie mam powodów podejrzewać Cię o nieszczerość) są odbiciem Ciebie. Skoro podoba mi się to, co piszesz... to z automatu przenoszę sympatię na Ciebie. To chyba oczywiste?
I mam w de.. ile masz lat, jak wyglądasz itd.. Nie zamierzam (na dziś :) zakładać z Tobą rodziny :D
Po prostu: Cię lubię :*

masz racje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (47 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....