Chełm Armii Krajowej wypadek?

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Ktoś wie co się stało na Chełmie na wjeździe na Armii Krajowej jakieś 40 minut temu? W lusterku wstecznym widziałem jakieś auto, z którego trochę się dymiło, chwile później mijała mnie karetka na sygnale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Chełm Armii Krajowej wypadek?

To miło że się zatrzymałeś i sprawdziłeś czy potrzeba pomocy :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha ciekawskie jajo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

z auta nic się nie dymiło - to motocyklista z dziewczyną wypadł na zakręcie i przeleciał jakieś 200 metrów, a jego motor skosił cały przystanek autobusowy wraz z betonowym koszem. stanąłem na miejscu i wysiadłem jakąś minutę po zdarzeniu. koleś krzyczał bo cały połamany, ale z dziewczyną słabo było. mam nadzieję, że obydwoje przeżyli... nigdy nie widziałem nic straszniejszego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witamy :) To my byliśmy "bohaterami" tego zdarzenia :) Dziękujemy za troskę, obrażenia mamy bardzo ciężkie ale obydwoje żyjemy :)
Żyjemy cudem, bo tak naprawdę to nie motor skosił przystanek, tylko mój partner własnym ciałem...
Pozdrawiamy!
Kasia i Jurek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak to się mówi "oszukaliście przeznaczenie"... żeby zachować zdrowie czasami trzeba więcej rozsądku.
Pozdrawiam. Długiego i szczęśliwego życia życzę .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie zastanawiałem się co z wami się dzieje i z dziewczyną bo słyszałem, że nieciekawie szczególnie z Tobą Kasiu, bo doszły mnie słuchy, że nie wiadomo czy będziesz chodzić...
Byłem z jednym z facetów którzy sprawdzali czy żyjesz i nie wyglądało to za dobrze niestety reszta to wolała się przyglądać niż cokolwiek robić.
Tak na marginesie widziałem jak wlecieliście w ten przystanek i jako chyba pierwszy podbiegłem do was i powiem szczerze... co przejeżdżam to to widzę jeszcze raz.
Napiszcie co wami: masterdizz@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Minęło już 10 miesięcy od tego wypadku i jeśli chodzi o mnie, to pomimo iż gorzej wyglądałam zaraz po samym wypadku, niż mój partner Jurek, bo byłam nieprzytomna i wszyscy myśleli, że nie żyję ale już niemalże w pełni doszłam do siebie :) Miałam połamany cały kręgosłup, miednicę, czaszkę i liczne obrażenia wewnętrzne. Jurka niestety czekają jeszcze operacje, długa rehabilitacja ale będzie dobrze... :) Mogło być o wiele gorzej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co było przyczyną wypadku?

Wpadlismy w poślizg na piachu ale szczegółów nie znam, bo straciłam przytomność i do tej pory nic nie pamiętam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a kto pokryje koszty leczenia ? pewnie całe społeczeństwo

Jeśli masz ochotę mogę podać ci numer konta... ;-)

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...