Chętni do biegnia po Rumi :)

Temat dostępny też na forum: Rumia
hej wszystkim, w sumie dość często biegam jak i jeżdżę na rowerze (prawie codziennie trening) no i szukam chętnych osób ponieważ znajomi nie zawsze maja siłe badz chęci, biegam po Rumi ale może byc Gdynia, a rower to kazda okolica :)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chętni do biegnia po Rumi :)

o jak fajnie, ja też jestem z Rumi i ostatnio przestalam biegać bo nie mam z kim, a i rower z chęcią bym odkurzyła;-) daj jakieś namiary na Siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W zasadzie płeć i wiek nie jest dla mnie istotne, co tyle by mieć wyrobioną mniej więcej kondycję oraz chęci. Trasę rowerową mam dobra na 30km, a biegać można "po kwadracie", jeżeli chodzi o namiary to jak podasz e-mail -odezwę się, Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biegam od 5 lat a trasy rowerowe nawet do 100km bez zchodzenia z roweru. Czekam na maila od Ciebie : javka18@wp.pl

Napisałem, Pozdrawiam. :)

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (8 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...