bardzo pyszne jedzenie rewelacyjna obsługa (2) wybrałyśmy się w świątecznym klimacie na kolację, ja z siostrami i mamą, mamy... Emilia kurczak Panko! (2) najlepszy kurczak jakiego jadlem! michał Ktoś był w Chili's? (8) Taka knajpka w Letnicy, na ul. Rybitwy 4. Szukam opinii czy warto się tam... Tom
kulinarna krzykaczka - opinia (3) Jedzenie pyszne, jak zawsze :) niestety nowa kelnerka troszkę nie ogarnia.... kulinarna krzykaczka DZIWNE (1) Czytajac opinie mam wrażenie że zawsze gdy ktoś napisze złą ocenę restauracji... klient Ekstra! (1) Serdecznie polecam! Wyjątkowo smaczne jedzenie w całkiem przyzwoitej cenie.... Emil Najlepsza Kuchnia w Mieście (1) Najlepsza Kuchnia w Mieście i Takie jest Moje zdanie a jadam tam od początku... na zawsze stały klient Polecam! (1) Polecam Chilli's! wystroj i klimat rewelacyjny, mila obsluga a przede... Dominika_Anglia ZASKAKUJACO PYSZNE:):) (1) JESTEM POD WRAZENIEM ZAMAWIANEGO JEDZENIA Z RESTAURACYJKI CHILIS! PRACOWALEM... TROJMIEJSKI SMAKOSZ Kasia - opinia (2) Dobre jedzenie, przyjemny niezobowiązujący klimat. Miła obsługa. Troszkę... Kasia Nigdy więcej! (2) Wielka pomyłka! Po raz drugi zamówiliśmy dania z tej restauracji: za... Klara66 Marta - opinia (2) Bardzo miłe zaskoczenie i naprawdę dobre jedzenie:) docenia sie jakość i smak... Marta Fajne miejsce/fantasytczna obsługa /pyszne jedzenie (1) Mieliśmy przyjemność zawitać do Chili's Smaki Azji... zapewne gdyby nie... M&Ł wielka pomyłka (5) zawiodłem się bardzo ceny z kosmosu za 3-y sajgonki 13 zł ! małe i nic... homosun chili's to nie chińska maja (2) super żarełko, wielka niespodzianka.... byłem kiedyś z groupony u... KN Smak!! (2) Zamówiliśmy: Tom kha kai z kurczakiem, niestety ktoś ją przyrządził tak... Piotr Bez klimatu (2) Jakoś tak prowizorycznie, bez klimatu. Na pewno nie można tego nazwać... Kiki co z zupa (2) wczoraj chcialam zamowic jedzenie na telefon jestem stala klijentka na... kaja Polecam (1) Po raz kolejny zamawiam na wynos dania z tej restauracji, obsługa jest bardzo... Kasia Genialnie (1) Przepyszne jedzenie, duze porcje. Poprostu niebo w gebie. Z dziewczyna... Łukasz