Chirurg do wyrwania ósemki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Może ktoś poleci jak w temacie? Interesuje mnie rejon: Chełm, Ujeścisko, Kowale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chirurg do wyrwania ósemki

to może podjedź do Śródmieścia, do Miladentu. Polecam dr Łosia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam impladent i dr ziemlewskiego, miałam bardzo skomplikowane dłutowanie 8-ki i zrobił to bezbolesnie i dokładnie... Ceny wysokie ale wolałam nie ryzykować u byle kogo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Janik na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu, słyszałam też dobre opinie o Fitaszewskim - przyjmuje w Pruszczu Gdańskim i w Gdańsku ale nie wiem dokładnie gdzie.

A mógłby ktoś polecić kogoś na NFZ?

W miladent na rajskiej mają wyrywanie 8 na nfz - wyrywa najlepszy chirurg w 3mieście :) Mąż był - fakt miesiąc czekał ale było warto :) Adam Zedler
lekarz stomatolog, specjalista chirurgii stomatologicznej to profesor z Akademii Medycznej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie na nfz przyjmuje dr krupski krystian ?
kto lepszy Dominik Łoś, Krystian Krupski czy Adam Zedler - należę do tych panikar co bez znieczulenia nie siada na fotel,a muszę wyrwać 8mkę,masakra

wg opinii w necie o Zedlerze i tu na forum - jak Zedler wyrywa to nie czujesz że miałaś taki zabieg w ogóle wykonywany :P Jak szukałąm dla Męża chirurga to włąśnie ten miał najlepsze opinie :)
pomijam że jak przyszło co do czego to się okazało że absolutnie Mąż nie ma nic z 8mkami i tylko dentysta pod domem w prywatnym gabinecie chciał zarobić 400-450zł za zęba (uważał że wszystkie 4 trzeba usunąć), a dr Zedler jak zobaczył i zęby i zdjęcia i zrobił wywiad to przeklnął tego "dentyste" co On na zajęciach robił, dał Mężowi namiary na siebie z adnotacją co i jak i że jeśli znów będzie miał ból to ma Go łapać w Akademii da leki, ból był wynikiem zapalenia stawów żuchwy ;P zatem ciężko mi powiedzieć czy boli wyrywanie i jak po zabiegu u Zedlera, ale mówię, konkretnie do Niego zapisywałam bo opinie miał bardzo, bardzo dobre jak na taki zabieg :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda 100% jest wspaniały. Dziś byłam rwać ósemkę bez bólu. Została ml tylko jedna ostatnia. Szkoda jest taki super że mogłabym chodzić co chwilę do niego. .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam sie.U dr. Adama Zedlera bylam dwa razy "na rwaniu". Nie poszlabym do innego chirurga. Jego poczucie humoru jest niesamowite. Tworzy taka atmosfere, ze zapomina sie o strachu, ktory mnie paralizowal. Gdyby doktor nie powiadomil mnie, ze zab usuniety to nawet bym sie nie zorientowala. Bezbolesnie i bez komplikacji. Zadnej opuchlizny, siniakow i antybiotykow. Dodam, ze zabiegi byly wykonane na nfz, czego absolutnie nie dalo sie odczuc. Szczerze polecam wizyte u Pana Zedlera, to czlowiek ma fach w reku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...