Chirurg stomatologiczny - resekcja korzeni zeba + powtorne leczenie kanalowe - gdzie?

Czy mozecie polecic dobrego chirurga stomatologicznego, najlepiej w Gdyni i najblizszej okolicy. A moze ktos robil resekcje korzeni zeba (usuwa sie same koncowki korzeni a nie calego zeba) i jakie ma wrazenia po takim zabiegu? Czy udalo sie uratowac zeba? Czy w przypadku takiego zabiegu konieczne jest pozniej ponowne leczenie kanalowe? Gdzie warto je zrobic? Chodzi zarowno o dobrego lekarza jak i dobrze wyposazony gabinet (mikroskop itd) oraz kogos kto zajalby sie sprawa od A do Z.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nigdy nie robił takiego zabiegu?

Re: Chirurg stomatologiczny - resekcja korzeni zeba + powtorne leczenie kanalowe - gdzie?

Co prawda nie w Gdańsku ale w Tczewie jest świetny gabinet - Fi Clinic. Jestem po ekstrakcji ósemki u dr Łukasza i jestem pozytywnie zaskoczony. Bez bólu i sprawnie

Jednak wolalbym kogos z Gdyni, ewentualnie z Gdanska. Do Tczewa daleko, szczegolnie, ze pozniej po powaznym zabiegu musialbym dosc dlugo wracac z bolem.

jak boli i nawala to się jedzie najszybciej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź z tym do Platinum Dent na pl. Górnośląskim. Oni mają i świetnych stomatologów i sprzęt by wszystko dobrze sprawdzić/przeprowadzić zabieg. Spokojnie możesz oddać się w ich ręce. Ja leczyłam u nich zęba kanałowo i odbyło się to bez bólu i szybko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli szukasz naprawdę dobrego chirurga stomatologicznego, to koniecznie idź do dr Krupskiego z K2 Dental, przyjmuje i w Gdyni w Gdańsku. Poleciła mi go moja dentystka. Mi robił skomplikowany zabieg dłutowania ósemki, a mojej mamie implanty. Polecam zdecydowanie

Jeżeli chirurg to tylko p. dr Wilska w gdańsku głównym. Szyła mi przetokę, wyrywała, usuwała itd. Nigdy żadnych powikłań

Ale rzeźnia z zebami.
Płace nfzety a i tak prywatnie chodzić trzeba.

Inne tematy z forum

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...