Chłopcy z Placu Broni - Wybrzeżak

Temat dostępny też na forum: Chłopcy z Placu Broni - Wybrzeżak
Opinie do spektaklu: Chłopcy z Placu Broni - Wybrzeżak.
"Chłopcy z Placu Broni" Ferenca Molnara w adaptacji i reżyserii Abelarda GizyPrzedstawienie silnie angażujące młodych widzów nie tylko dzięki włączeniu ich w działania sceniczne (bitwa na bomby z piasku), ale przede wszystkim dzięki modelowaniu nadal cenionych postaw wierności grupie przyjaciół, odwagi i sprzeciwu wobec wykorzystywaniu słabszych.
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ODWAŻNI CHŁOPCY

MYŚLĘ ŻE TA KSIĄŻKA JEST CIEKAWA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nemeczek...

Szkoda że zginął ale książka i film mi sie podobały. Nielubie smutnych zakończeń ale ta książka naprawde jest świetna!

Chłopcy z placu broni

Właśni przerabiam tą lekturę.Czytałam ją trzy razy gdyż bardzo mi się spodobała.Myśle, że jest to najlepsza lektura na świecie.

BOHATEROWIE

potrzebuje bohaterów z tej ksiazki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chłopcy z Placu Broni

ta książka byla Ciekawa ale zakończenie smutne bardzo mnie one wzruszyło lubię czytać właśnie wzruszające książki
ta książka barrdzo mi się podobała
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

smutna opowieść

nie oglądałam filmu anie coś w tym stylu! czytam książke jest to wzruszająca opowieść najbardziej szkoda mi nameczka! mały słaby chłopczyk...dzięki jemu "chłopcy z placu broni" wygrali bitwe...(to tylko tyle)aha dlaczego nemeczek umarł a nie feri acz?całe dni zadaje sobie te pytanie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

bopo

dzisiaj pisałem nie zapowiedziany test z tej ksiazki myśle ze mi dobrze poszedł choc pani powiedfziała ze schodze na psy i olałem ksiazke a przecierz czytałem ją trzy raz jes spoko ale zawaliłem kazdemu polecam zeby ja przecytał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeczytaj tą książke

Podoba mi się ta książka ale najgorsze jest to że Nemeczek zginą z jakiejś głupiej choroby. Nierozumiem troche związku bieraczy kitu. Po co oni to żuli, i dlaczego Nemeczka wpisano małymi literami a nie dużymi??? Biedny Nemeczek!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

chłopcy z placu broni

chlopcy z placu broni są interesującą lekturą szkolną
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Książka jest okropnie nudna!!!!!!!!

Ktoś kto przeczytał tą książkę to chyba zniechęcił się do czytania!!!!!!!!!!!Okropieństwo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

super kniga

to jedna z niewielu książek które przeczytałem! powinnaś podziwiać Nemeczka! super książka moje dzieci będą jączytać...!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezu!!!!!!!

Kto produkuje takie wypociny jakby z serialu TV???
Pan Molnar z Otwocka rabnal duzego klocka!!!

Chłopcy z Placu Broni

Bardzo fajna książka , własnie ją omawiam . Super ksiązka . Kto jeszcze nie przeczytal ląpcie za tą ksiązke i czytajcie . POLECAM!!!! Troszkę szkoda Nemeczka, ale ja się nie rozkleiłam w każdym badż razie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopcy z Placu Broni

Ta książka jest normalnie z*******A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!naprawde polecam ją przeczytać kto jej nie przeczytał naprawde polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich nara
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chlopcy z placu brni

To swietna ksiazka jak sie nudzicie to nic innego nie robcie tylko cztajcie te powuesz serio jest cool!!

Marchewa94

Mam nadzieje że tu sie to poprawi i bedzie lepiej.Co tu właściwie takiego jest?

;/

wiecie czemu umarł NEMECZEK >??? bo wpadł kilka razy do wody np: feri acz wżucił go do wody sam wpadł i costam jeszcze.... ;//

Gule

A ja jej wcale nie przeczytałem!
I macie PALCE!

kochany nameczek

nameczek jest bardzo dzielny zarezykował życiem na blac broni czy ktoś z was był by taki odważny napewno nie. chociaż jego matka strasznie to przeżywała to i tak on w mojej myżli zostanie moim drogim NEMECZKIEM.chwalcie go razem ze mną. :):):):):):):):):)

,,Chłopcy z Placu Broni"

Cześć ja mam właśnie ta lekture i jutro będziemy ją opowiadać fajna jest ale ja mam jedno pytanie a na co był chory NEMECZEK?

nemeczek i chłopcy

ksiazka chłopcy z placu broni jest bardzo fajna w książce nie było opisane na co dokładnie chory był Nemeczek.
był on bardzo dzielny i odwarzny lubie go i innych chłopców z tej ksiązki też polecam tę książke kto jej nie przeczytał niech ją przeczyta i to sztbko....
pozdrawiam

pytanie

czym sie różni książka od filmu bo filmu nie oglądałam a książke juz czytałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Misia

Ta książka jest bardzo fajna i lubiana przez wszystkich

matti

nowet fajna

jest to bardzofajna ksiąrzka

bardo ciekawa

Podoba mi się ,ponieważ jest ciekawa dużo się w niej dzieje będe pisał yest niewiem jak mi pójdzie, ale myśle że będzie dobrze. szkoda że Nemeczek umarł, ale zrobił to dla ich kochanego placu

Zgadzam się z nim

nuda

straszne nudne

karolcia

ta ksiazka jest jadna jedyna w swojm rodzau która mi sie podobała jest po prostu fatastyczna czytałam ja i na koncu sie popłakałam

odpowiedź na pytanie

Nemeczka, dlatego wpisali małymi literami, bo myśleli, że jest zdrajcą.

nagana

Ham! Ty chyba nie rozumiesz tej książki! Jak można powiedzieć, że ta książka jest nudna?!

SUPER!!!!!!!!!

Lektura ,,Chłopcy z Placu Broni" bardzo mi się podobała. Plecam ją wszystkim!!!!!!!!!!!!!

Czerwone koszule

Czerwone koszule były fajne i miały lepszą bazę niż chłopcy z Placu Broni. ten cały starszy Pastor nie powinien zostać ich wodzem, tylko Feri Acz mógłby, a nawet musiałby dalej być przywódcą.

wie moze ktos gdzie mozna ściągnąć przedstawienie teatralne "chłopcy z placu broni"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam pytanie

Wlasnie zis w szkole mialam w szkole spr.z tej lektury i zastanawialam sie przy pytaniu JAKIE STOWAZYZENIE ZALOZYLI CHLOPCY? Jesli wiecie to napiszcie.

świetna książka

mi sie ksiażka podobła była pełna smutku i nadzieji bardzo minie się podobała hest super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...