Chodnik

Witam około 3 lat temu przegłosowaliśmy bardzo liczną grupą chodnik na ulicy Hebla od stacji Freda w dół jedno głośnie żeby dzieci nie musiały iść ulicą do dzisiaj nic zero chodnika wieczne dzwonienie zero postępów zbywanie człowieka i wójt jeszcze bezczelnie na tej ulicy rozwiesza swoją facjatę aby na niego głosować przestrzegam przed tym panem zastanówcie się dobrze na koło zagłosujecie .Magnat został sprzedany lampy oświetleniowe zamontowane zostały natychmiast bo napewno będzie deweloperka to wójtowi idzie błyskawicznie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Chodnik

Sprawdz swoja skrzynkę na listy, bo nasz szanowny wojt wraz ze swoja ulotką wyborczą wysyła lizaki... chyba na osłodzenie życia mieszkańcom, bo życie w Bojanie pod urzędem jasnie pana kalkowskiego jest tak gorzkie.
Jak dzisiaj wyciagnęlam to ze skrzynki, to naprawde niezle sie ubawiłam..
Wez lizaka i nie marudz bo przeciez ten wojt to nas tak rozpieszcza.. (ironia oczywiscie)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wójt nawet nie umie ulotki poprawnie napisać.
Zaczyna od pragnę zaprezentować a nie prezentuję. Studia za nasze pieniądze poszły w błoto.
A lizak nazywa się Gucio.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Pan D z reniu jest absolwentem uczelni i studiów. Czy w święta nadziei napisał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nawet tego nie otwierałem. Od razu poszło do kosza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie bez czytania jak tylko zobaczyłam starą ekipę kibel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (8 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...