Chrzest

Temat dostępny też na forum: Chrzest
Opinie do filmu: Chrzest.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chrzest

Zamierzam wybrac się na ten film ze względu na to ze jest to film Polski a poza tym obsada wyjątkowo mi pasuje. Chyba wykupie sobie karte widza w warszawskim kinie Praha zeby miec tansze bilety bo tej jesieni wejdzie do kin mnóestwo dobych filmów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Karta widza?

Chętnie też bym z takiej skorzystała, ale w naszych trójmiejskich kinach nie ma takich promocji dla stałych bywalców kin:(:(:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety są po 15zł :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opis filmu nierzetelny ,wprowadzający lekko w błąd

Tak naprawdę jest to ciężki ,drastyczny dramat w klimacie -Pitbulla, z b.mocnymi scenami i wbijający w fotel (szczególnie finał).Aktorsko ,nawet epizody -klasa.Ten film bije na głowę większość aktualnych propozycji filmowych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film doskonały, choć bardzo trudny w odbiorze- sporo drastycznych scen, rosnące napięcie prowadzące do pesymistycznego końca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Rewelacja !!!

Jeżeli ktokolwiek zastanawia się czy pójść na ten film, to nie powinien tego robić, to trzeba zobaczyć. Jeden z najlepszych polskich filmów z ostatnich lat z wyłączeniem "Rewersu". Fakt trudny i momentalnie brutalny ale genialny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mieszane odczucia

Też się wybrałem na ten " genialny " i " rewelacyjny " film , między innymi pod wpływem przeczytanych recenzji .
Pozwolę sobie mieć inne zdanie od większości .Film oczywiście jest do oglądniecia dla lubiacych kino w ogóle , pomimo licznych dłużyzn , zwłaszcza po połowie ,niekonsekwencji w budowaniu poszczególnych postaci , ale rewelacji , głębi i geniuszu nie zauważyłem . A wyróżniająca i rażąca brutalność niektórych scen nie ma głębszego sensu . Bohaterowie coś w swoich wnętrzach przeżywają , trawią swoje egzyntencjonalne problemy , ale w sumie postacie nakreślone są nieprzekonywująco .
Napiszę krótko , film słaby , nic nie zyskujesz po obejzeniu. Ani filmowo , ani życiowo . Może tylko to , że nie wolno współpracować z policją ....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

SUPER FILM
UWAŻAM ,ŻE JEST TO NAJLEPSZY POLSKI FILM JAKI OSTATNIO UDAŁO MI SIĘ OBEJRZEC W KINIE. PO TYCH WSZYSTKICH KOMEDIACH ROMANTYCZNYCH ITP. SZKODA NAWET PISAĆ . WE WSZYSTKICH FILMACH TE SAME TWARZE, TEN SAM WĄTEK....
NAPRAWDE POLECAM , FILM GODNY OBEJRZENIA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jestem twój !

Dobry polski film to "Jestem twój" Mariusza Grzegorzka, "Chrzest" jest conajmniej przeciętny.
A jak go ktoś chwali poprzez porównanie do komedii romantycznych to sie chyba zupełnie pogubił...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Jestem twój !

Panie/Pani "ja"

Określenie "Jestem twój" mianem filmu dobrego to oczywiście kwestia gustu (ja mam inne zdanie) ale napisanie "co najmniej" łącznie to już trochę wstyd ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeden z lepszych filmów na ten temat

Jeden z lepszych filmów Na ten temat
A trochę ich oglądałem
Chociaż naprawdę dramatyczny
Ale warto było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Piep*zyć Mickiewicza 3 (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Tajny agent (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Tajny agent . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.