Ciche ciało

Temat dostępny też na forum: Ciche ciało
Opinie do spektaklu: Ciche ciało.
Ciche ciało
Anna Haracz

Spektakl jest wynikiem współpracy Teatru Kino Variatino z niezależnymi artystami, jak Anna Krysiak, Iwona Gilarska i Krzysztof Topolski. Jest to projekt o wielowymiarowym podejściu do pojęcia tzw. wymiany artystycznej oraz spojrzenia na ciało ludzkie. Ciało jest naszą wielowymiarową, fizyczną, psychiczną i duchową egzystencją tu na ziemi. Ciało nierozumiane, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dwa słowa: pseudoartyzm i porażka, nic więcej nie trzeba dodawać.

.......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"kobieta, która zamiata las" była zdecydowanie ciekawszym spektaklem, aczkolwiek jest tu też kilka interesujących momentów. Całość niestety niedopracowana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dla mnie bomba! Spektakl w pięknym nastroju trzymał moją uwagę do końca. I ta modlitwa... wyszedłem z uśmiechem:)
Pseudoartyzm? musisz mieć silnie zdefiniowany artyzm skoro tak pewnie opiniujesz. A porażka? I znowu nie wiem czy przypadkiem nie pomyliłeś ze słowem sukces.
Gratuluję przedstawienia i pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...

Wyzwolenie (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyzwolenie . WYZWOLENIE na otwarcie Dużej Sceny i nowego sezonu! W...