Ciężko o jednoznaczną ocenę...
Plusem tego sklepu jest jego lokalizacja oraz godziny otwarcia. Asortyment jak na tak duży market jest dośc ograniczony, ale plus za to, że w tesco zawsze są świeże owoce i warzywa (za to słabe pieczywo). Ceny jak w innych większych marketach, tu nie ma się o co przyczepić. Co mi się najbardziej nie podoba, to obsługa, a konkretniej fakt, że kasjerki NIGDY nie sprawdzają zgodności podpisu na wydruku z podpisem na karcie płatniczej!:( Czasem oddają kartę, zanim klient skończy się podpisywać. Jest to tym bardziej uciążliwe, że z niewiadomych przyczyn w Tesco większosć kart jest na podpis, mimo, że w innych sklepach są na PIN (np. karty Millenium, Mbanku itp).
Nie jest to uwaga do konkretnej pani, wydaje mi sie, że to raczej jakaś luka w przeszkoleniu personelu. Ktoś mógłby przyjść z kradzioną kartą, zamiast podpisu postawić "x" albo napisać byle co i jestem na 90% pewna, że kasjerka zaznaczyłaby w terminalu "podpis zgodny". Kiedyś częściej kupowałam w Tesco, ale notoryczne pomijanie sprawdzenia podpisu sprawiło, że wolę chodzić do innych sklepów. Prosze coś z tym zrobić, cierpi na tym bowiem poczucie bezpieczeństwa Waszych klientów.
Nie jest to uwaga do konkretnej pani, wydaje mi sie, że to raczej jakaś luka w przeszkoleniu personelu. Ktoś mógłby przyjść z kradzioną kartą, zamiast podpisu postawić "x" albo napisać byle co i jestem na 90% pewna, że kasjerka zaznaczyłaby w terminalu "podpis zgodny". Kiedyś częściej kupowałam w Tesco, ale notoryczne pomijanie sprawdzenia podpisu sprawiło, że wolę chodzić do innych sklepów. Prosze coś z tym zrobić, cierpi na tym bowiem poczucie bezpieczeństwa Waszych klientów.