Beznadzieja (1) Przez przypadek wylądowałem w Gdańsku, zazwyczaj korzystam z dawnego Silver... Tomek poszanowanie pracownikow (1) Proszę o poszanowanie dla pracowników wszystkich szczebli w kinie... Polak marudzicie jak stare baby (2) to ze nie odbieraja telefonu to normalne. ale ciezko odebrac telefon kiedy w... Maglite
krewetka (2) skoro płaci sie tyle kasy za bilety chyba najdroższe z wszystkich kin to... Olciia Brak klimatyzacji (1) Byłem w środę wieczorem z dziewczyną w kinie i była masakra. Na sali było... Widz aga - opinia (1) niby takie dobre kino a najnowszy film z C.Diaz i Baldwinem "Bez mojej zgody"... aga Unikać innych sal niż sala pierwsza (1) Uwaga, w salach innych niż nr 1 jakość obrazu jest tragiczna, wypalone... chlodny Było super hehe;p (1) kino nie drogie,obsluga nie sprawiala zadnych klopotow ,bylo zajefajnie Kornelciia_ Martyna - opinia (1) wow. Ja tam chodzę to do multi to do krewetki. Fakt, że rezerwacje są troszkę... Martyna brak obsługi (1) do kina nie sposób się dodzwonić, a nie uśmiecha mi się stać znowu w kolejce... m125 Star Trek !!!!!!!!!! (1) Dlaczego nie ma Star Treka?!?!?!!?!?!?! Jeden z największych hiciorów tego... Format Godzina (1) Nie rozumiem jednego, dlaczego film nie może się rozpocząć punktualnie o... Dorota Ania - opinia (1) Czemu nie grają zapaśnika?? :( poaz tym kino jak kino, nie mam zastrzezeń :) Ania K O S Z M A R ! ! ! (1) nie wiem po co i dla jakiego ułatwienia Cinema City wprowadziło internetową... Paweł Najgorsze kino w Trojmiescie! (1) Niemila obsluga, nikt nie odbiera telefonu, nie mozna wnosic swojego jedzenia... Garcija Do niezadowolonych słów kilka (1) Muszę zdementować kilka nieprzychylnych opinii nt.kina Krewetka. Rezerwacja... Oshin Kłamstwo (1) Proszę mi powiedzieć jaka to sala, bo mi się wierzyć nie chce że nie było... Natalia Niekompetentni ignoranci (1) Zarazerwowalem miejsca , pojawiłem się przed rozpoczęciem filmy, a oni 20... Przemo masakra (1) zgadzam się co do rezerwacju,jest bezbadziejna,nie wiem po co wogóle jest... Roger odpowiedź na inne opinie (1) Krewetka działa tak jak powinna. W łazienkach jest brudno jak nasyfią klienci... Leszek