Cisza budowlana.

Czy jest coś takiego jak cisza budowlana? W jakich godz mozna robic remont? Mam już dosyć sąsiada co robi remont od 2 mc od 6 rano do 22 często dłużej. Czy jest gdzieś jakiś regulamin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajrzyj tu:
https://bezprawnik.pl/halasy-zabronione-zarowno-w-dzien-jak-i-w-nocy/
Pogadaj też w administracji wspólnoty/spółdzielni. No i oczywiście, w pierwszej kolejności, z sąsiadem ;)
Regulamin budynku często wisi na klatce schodowej - wystarczy go przeczytać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie na klatce nigdzie nie wisi regulamin a w spółdzielni powiedzieli ze mam dzwonić po policje. Sąsiada widziałam raz na oczy, nie bardzo go obchodziło co mówię a robotnicy są opryskliwi i bezczelni.

Idź do spółdzielni ze masz taki problem, wywuesza pkt regulaminu wg których prace budowlane od 8-20, a cisza nocna od 22-6 :) u nas bylo na odwrót sąsiadka skopała nam nowiutkie drzwi, wyzywając nas na całą klatkę bo Mąż o 16 w czasie mody na sukces (jak się pozniej okazalo) wbijał 5 gwoździ :/ poszłam do spółdzielni i wywiesili kartkę na tablicy i juz mnie nic nie obchodziło ;)

Ok właśnie doczytałam o "rozmowach" z robotnikami, niech spółdzielnia wywiesi kartkę, a Ty zrób tak jak zasugerowali w SM.

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

przeprowadzka !!?? (39 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...